Moderátor Honza Musil a jeho partner žiaria šťastím. Ďalšie bábätko na ceste!
04 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Moderátor Honza Musil má poriadny dôvod na radosť, stane sa znova dedkom. Radostnú správu mu oznámila mladšia dcéra Veronika, informuje portál Super.






"Keď vám dcéra povie takúto správu, je to vždy krásny pocit. Štyri vnúčatká, to už bude dobrá partia," zveril sa pre Super.cz. "Veľmi sa tešíme a hlavne pokojný priebeh materstva a zdravíčko!" Praje svojej tehotnej dcére Musil. Úloha dedka pre neho nie je žiadnou novinkou. Od svojich dvoch dcér má totiž už tri vnúčatá. Od mladšej a v súčasnosti tehotnej Veroniky má vnuka Jakuba, od staršej dcéry Lucie vnučky Sáru a Viktóriu.

"Aký som dedko musí posúdiť rodina, ale rozhodne si to užívam. Rodičia vychovávajú a babičky a dedkovia rozmaznávajú," hovorí moderátor. Hoci nie je ešte dedkom v dôchodku a stále pracuje, bude sa snažiť byť dcére vždy po ruke. "Pomoc je u nás v rodine samozrejmosť. Na rodinu a hlavne vnúčatá si urobím čas vždy," dodáva natešený Musil.

Bill a Melinda Gatesovci sú oficiálne rozvedení
Bill Gates a jeho manželka Melinda Frenchová Gatesová sú od pondelka oficiálne rozvedení. Stalo sa tak tri mesiace po tom, ako pár oznámil, že sa rozhodli ukončiť svoje 27 rokov trvajúce manželstvo, informovala agentúra Bloomberg. Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR

Preorientovanie nič nezmenilo na ich vzťahu

Obe dcéry má moderátor s bývalou manželkou Ivetou. Hoci im manželstvo nevyšlo a moderátor priznal svoju sexuálnu orientáciu k rovnakému pohlaviu, na ich skvelých vzťahoch nič z toho nemalo vplyv, a aj ako bývalí partneri spolu skvele vychádzajú.

Obľúbený moderátor neprestáva byť svojej exmanželke vďačný za dve krásne zdravé deti, ktoré mu priviedla na svet. Dnes je Honza Musil v šťastnom registrovanom partnerstve s Jakubom Bialym.

Neuveriteľné! Takto zaháňa Magda Vášáryová svoj smútok zo skonu milovaného Lasicu
Herečka Magda Vášáryová nemá na trúchlenie po zosnulom manželovi Milanovi Lasicovi čas. Ten odišiel na večnosť 18. júla vo veku 81 rokov. Herečka mu do troch dní zorganizovala pohreb. Teraz už je späť v pracovnom procese. Navyše pre ňu ženský... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Tibor Sipos