Kolotočár Matovič, reaguje na lotériu Hlina!
04 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

15. augusta dostane do televízie svoju show ex-premiér Matovič. Verejno-právna RTVS má zabezpečovať priame prenosy z lotérie. 21 000 000€ pôjde iba na výhry pre zaočkovaných. Účastníci, ktorých vyžrebujú budú musieť pozerať televíziu a byť na telefóne v strehu.



Podivná súťaž podivnej vlády

V bizarnej relácií, ktorú odvysiela "ertéveska" v najlukratívnejšom čase, majú možnosť výhercovia vyhrať finančnú odmenu od 100 do 100 000 eur.  Každú nedeľu vyžrebujú piatich výhercov, ktorí získajú výhru 5x po 1000€. Z týchto piatich bude jeden "šťastlivec", ktorý vyhrá 100 000€.

Štatút súťaže vraví, že do dvadsiatich sekúnd od zazvonenia musia zdvihnúť telefón a počas hovoru na výzvu moderátora povedať heslo vyobrazené počas vysielania na obrazovke. Panoptikum výhercov by malo byť verejné.

Čudesná súťaž so zdravím má mať aj časť, že každý pracovný deň o 18:50 zverejní RTVS na Jednotke mená vyžrebovaných základných výhier 20× po 1 000 € a štandardných výhier 5× po 10 000 €.

Mikulec je pre národ bezpečnostné riziko!
Poslanec NR SR, podpredseda hnutia Sme rodina, Peter Pčolinský začína byť nekompromisný k svojím koaličným partnerom. Jeho vystupovanie začína vyzerať ako opozičné. Nemožno sa čudovať, že kope do partnerov. Bojuje za brata, ktorého zavreli za to,... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Za lotériu Alojz Hlina nenechal na Matovičovi nitku suchú

Ex poslanec Hlina na Facebooku napísal: „Kolotočár Matovič. Tak namiesto daňovo-odvodovej reformy tu máme kolotočársku atrakciu. Matovič z nás ide urobiť couch potatoes - ktorí budú v nedeľu sedieť pred televízorom a pozerať tú jeho "Matovičovu lotériu" a čakať na svoje životné šťastie, či ich vylosujú. "


Zároveň sa pýta publika: „Poznáte, čo je absolútna drzosť ?" A sám dáva odpoveď: „Niekto vykoná potrebu pred Vašimi dverami a ešte Vám zazvoní a so sladkým úsmevom si vypýta papier. Alebo ináč ten, ktorý zapálil polovicu dediny a o týždeň neskôr vykrikoval na námestí , že ponúka hasiace prístroje. Takto nejako mi pripadá Matovič."


Hlina pozná Matoviča osobne. Asi preto si dovolil napísať jeho motiváciu


„Cela tá estráda, nedeľná televízia, moderátori, hudba, tanec, klobása.... to množstvo cien je preto, že Matovič kalkuluje na volebný výsledok. Celkovo 110 000 cien, to znamená , že toľko ľudí niečo dostane "od Matoviča". Na to sa spolieha a s tým kalkuluje,..." pojednáva Hlina o Matovičovej motivácií riešiť lotériu.




„Vždy cynicky kalkuloval iba volebný výsledok, teraz mu to navyše platí štát. Je to neskutočný cynizmus a populizmus. A my všetci mu to platíme. Nech sa páči. Mne sa to nepáči," dodáva v závere Hlina.



Izraelský zlatý medailista má smolu. Nie je totiž Žid!
Artjom Olegovič Dolgopjať sa presťahoval z Ukrajiny ako 12-ročný do Izraela. Pre Izrael sa stal hrdinom, ktorý vybojoval pre národ zlatú medailu. Nie je však plnohodnotným občanom tohto pomerne mladého štátu. Nepovažujú ho totiž za Žida. Exminister... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik