Keď sa povera stretne s očkovacím šialenstvom (Daniel Matissek)
04 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Daniela Matisseka (Report24)


Šéfka rakúskej Lekárnickej komory odporúča fyziologický roztok ako doplnok k očkovaniu proti COVIDu. Viceprezident Lekárskej komory Johannes Steinmeier je ohromený.


Nálada medzi rakúskou Lekárskou komorou a Komorovu lekárnikov je v súčasnej dobe na bode mrazu. Po tom, čo sa ukázalo, že prezidentka Lekárnickej komory Ulrike Murschová-Edlmayrová vo svojej lekárni odporúča súbežne s očkovaním proti koronavírusu „liečebné“ aplikácie,  ktoré nie sú vedecky podložené, sú lekári pobúrení.
Fyziologický roztok ako doplnok k očkovaniu

Murschová-Edlmayrová propaguje vo svojej vlastnej "Steyrtalapotheke" v Neuzugu, okres Steyr-Land, neúčinný fyziologický roztok proti možným vedľajším účinkom očkovania, čo Lekárskej komore vôbec nie je po chuti, píše v komentári  Daniel Matissek.

Vo svojich odporúčaniach na používanie ako dodatok k očkovaniu šéfka lekárnikov uvádza, že "energetická medicína je základom zdravého života" a odkazuje na "širokú škálu produktov doplnkovej medicíny" vrátane "kvantovofyzikálnych frekvencií vo forme soľných roztokov a sprejov".

Takmer 4 000 zaočkovaných sa v Nemecku nakazilo koronavírusom
Hoci mali za sebou plnú vakcináciu, nakazili sa ochorením COVIDom-19, informuje epochtimes.de. Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ostrá reakcia Lekárskej komory

Johannes Steinmeier, viceprezident Lekárskej komory, je ohromený a neskrýva pobúrenie. "Už viac ako rok bojujeme proti pandémii, každý deň vidíme jej hrozný obraz v našich nemocniciach a ordináciách. Všetci bojujeme za čo najvyššiu mieru očkovania a predovšetkým proti falošným správam a konšpiračným teóriám. Od Lekárnickej komory požadujeme okamžité vysvetlenie ku kvalite podávaných informácií v lekárňach,“ citovali viceprezidenta komory noviny Kurier.

Medzitým sa ku kritike pripojil aj prezident Lekárskej komory Thomas Szekeres, ktorý rozhorčene uviedol: „Som sklamaný, že prezidentka Lekárnickej komory napriek svojej zodpovednej úlohe opúšťa pôdu založenú na dôkazoch.“

Rakúska Lekárnická komora, vedená „údajnou šarlatánkou“ Murschovou-Edlmayrovou, je vlastne plne v súlade so zástancami očkovania proti COVIDu zo strany vlády a Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO). Lekárnici odporúčajú očkovanie proti COVIDu s rovnakou bezstarostnosťou a vehementnosťou ako Steinmeirovi lekári.

V očkovacom centre vo Viedni skolabuje po podaní vakcíny v priemere 50 ľudí denne
Pri očkovaní proti koronavírusu stále dochádza k vedľajším účinkom. Vo viedenskom očkovacom centre denne skolabuje okolo 50 ľudí, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Na webovej stránke Lekárnickej komory pod názvom "Očkovanie je bezpečné - očkovanie vás robí bezpečnými!" je skutočná oslava očkovania proti COVIDu, vrátane odsúdenia kritikov očkovania: "Napriek presvedčivým, vedecky overeným argumentom v prospech očkovania," píše sa na webe, "existuje mnoho mýtov a falošných správ, ktorými argumentujú odporcovia očkovania... O to dôležitejšie sú poradenské služby poskytované lekárnikmi.“

Vzhľadom na túto lojalitu voči veľkej farmaceutickej spoločnosti je osobná doplnková ponuka prezidentky Lekárnickej komory v oblasti alternatívnej medicíny dosť prekvapujúca, dodáva Daniel Matissek.
Tiráda proti nevedeckosti sa vracia ako bumerang

Napriek tomu Lekárske združenie vo svojej tiráde proti "nevedeckej" Murschovej-Edlmayrovej viere v zázraky, ktorá nie je založená na dôkazoch, prehliada podstatnú vec. V zásade všetko, z čoho obviňujú liečiteľsky a terapeuticky orientovanú prezidentku komory, platí aj pre samotné vakcíny proti korone. Aj tu sa už dávno upustilo od "dôkazov", o ktorých hovorí Szekeres.

„Výbušný“ materiál Inštitútu Roberta Kocha. Manipulácia s číslami. Lockdownom sa bezdôvodne ruinovali ľudia
Už celé mesiace sa opatrenia koronovej politiky riadia hodnotami incidencie. To by sa mohlo v budúcnosti zmeniť, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vakcíny časovanou bombou?

Samozrejme, kľúčovým slovom je "vedeckosť". Chýba dostatočné testovanie prostredníctvom dlhodobých klinických štúdií, ktorých trvanie je zvyčajne osem až desať rokov, a ktoré boli povinnou podmienkou pre schválenie všetkých predchádzajúcich očkovaní. Nikto nemôže s istotou vylúčiť, že vakcíny proti COVIDu sa nestanú "časovanou bombou".

Každodenné závažné až smrteľné vedľajšie účinky už teraz dokazujú, že mRNA a vektorové vakcíny sú všetko iní, len nie bezpečné a neškodné aplikáciami. Skutočnosť, že  etablované médiá a vlády zámerne zatajujú a bagatelizujú vedľajšie účinky, hovorí jasnou rečou.

Odkaz rakúskeho kancelára Kurza nezaočkovaným: Skôr či neskôr sa nakazíte!
Je to bod obratu v koronovej politike Rakúšanov? Podľa rakúskeho spolkového kancelára Sebastiana Kurza je teraz namiesto štátnej kontroly potrebná osobná zodpovednosť. Napriek tomu varuje nezaočkovaných: „Skôr či neskôr sa nakazíte!“, píše... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Skutočná účinnosť vakcín

Skutočná účinnosť vakcín (ktoré nedokážu zabrániť opätovnej infekcii, ani prenosu vírusu a v skutočnosti majú skôr charakter génovej terapie než imunizácie) nie je v skutočnosti oveľa lepšie preukázaná, ako napríklad homeopatické, šamanské alebo naturopatické liečebné metódy.

Okrem toho medzi kvázi náboženskou vierou v spásu propagátorov očkovania a hlásaním spásy alternatívnych lekárov a zázračných liečiteľov nie je prakticky žiadny rozdiel. Obaja sa v istom zmysle riadia pseudovedeckým voodoo. Niektorí veria v Spike proteíny, iní v energetické lúče, kvantovofyzikálne účinky buniek alebo Bachove kvety.

V každom prípade, vzhľadom na duchovný zápal, s akým mainstreamoví vedci, uznávaní ortodoxní lekári a politici na celom svete chvália a oslavujú v skutočnosti čisto experimentálne očkovanie proti koronavírusu a vyhlasujú ho za rovnako prospešné ako neškodné, sa rakúska Lekárska komora nemusí sťažovať na bláznivých alebo "pochybných" lekárnických funkcionárov.

Fyziologický roztok na očkovanie sa môže zdať podozrivý, ale ešte podozrivejšia je samotná očkovacia kampaň, uzatvára svoj komentár Daniel Matissek v Report24.

Na školskej párty v Tel Avive zaočkovaný nakazil koronou 83 tínedžerov
Zdá sa, že mýtus o očkovaní v Izraeli sa rozpadá. Reťazec infekcií medzi zaočkovanými nakoniec viedol k hromadnému nakazeniu medzi tínedžermi na školskej párty v Tel Avive. Minister zdravotníctva požaduje návrat „zeleného pasu“, a to aj napriek... Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová