Americké Centrum na kontrolu a prevenciu chorôb vymazalo polovicu hlásených úmrtí po očkovaní proti COVIDu
04 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová
Americké Centrum na kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) zaznamenalo viac ako 12 000 úmrtí po očkovaní proti COVIDu k 21. júlu, ale len o deň neskôr sa toto číslo zrazu magicky znížilo na polovicu. Bezpečnostná správa k nežiadúcim účinkom očkovania sa jednoducho potichu „pozmenila“, informuje Report24.

V online zálohe predmetnej webovej stránky z 21. júla sa stále dá prečítať, že do databázy VAERS sa dostalo 12 313 správ o úmrtí.


21. júl 2021


O deň neskôr, 22. júla, bolo v súvislosti s očkovaním zrazu hlásených len 6 207 úmrtí.


22. júl 2021



Neprehľadný chaos čísel

CDC sa pokúsilo predchádzajúci rýchly nárast úmrtí označiť jednoducho ako „chybu“ a zníženie na polovicu ako „opravu“. Nižší počet prípadov bol rozhodne „správny“ počet úmrtí, tvrdí CDC.

Odkaz rakúskeho kancelára Kurza nezaočkovaným: Skôr či neskôr sa nakazíte!
Je to bod obratu v koronovej politike Rakúšanov? Podľa rakúskeho spolkového kancelára Sebastiana Kurza je teraz namiesto štátnej kontroly potrebná osobná zodpovednosť. Napriek tomu varuje nezaočkovaných: „Skôr či neskôr sa nakazíte!“, píše... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová


V skutočnosti sa však zdá, že ide o skutočné správy o úmrtí, ktoré boli zo správy jednoducho odstránené.. Tie však zrejme nepochádzajú zo Spojených štátov, ale boli hlásené zo zahraničia.

The Defender sa chcel dostať k podstate správ s prívlastkom "zahraničné", ale na svoju žiadosť nedostal od CDC žiadnu odpoveď. Na webovej stránke CDC je len nasledujúce vysvetlenie:

„Systém hlásenia nežiaducich účinkov vakcín (VAERS) príležitostne dostáva hlásenia o prípadoch od amerických výrobcov, ktoré boli nahlásené ich zahraničným pobočkám. Ak je výrobca informovaný o zahraničnom hlásení prípadu, ktoré opisuje závažnú a neočakávanú udalosť (t. j. neuvádza sa na príbalovom letáku k výrobku), musí ju v súlade s predpismi Úradu na kontrolu potravín a liečiv (FDA) nahlásiť VAERS.“

„Výbušný“ materiál Inštitútu Roberta Kocha. Manipulácia s číslami. Lockdownom sa bezdôvodne ruinovali ľudia
Už celé mesiace sa opatrenia koronovej politiky riadia hodnotami incidencie. To by sa mohlo v budúcnosti zmeniť, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Tieto hlásenia zo zahraničia tvoria približne polovicu všetkých hlásení o úmrtí po očkovaní proti COVIDu v databáze VAERS. K 2. augustu 2021 bolo zaznamenaných celkovo 12 512 hlásení:



Len 6 329 z nich má však označenie lokácie "Spojené štáty/územia/neznáme". Inými slovami, len tieto správy pochádzajú z USA, "neznáme" sa vzťahuje len na fakt, že príslušný štát nie je známy.



Ak teraz budete vyhľadávať výlučne správy o úmrtí s označením "zahraničné", narazíte na zvyšných 6 183 prípadov:


Posúdenie bezpečnosti zo strany CDC je sporné

Odkiaľ presne tieto správy pochádzajú, nie je neznáme. Skutočnosť, že ani v CDC nemajú v týchto údajoch jasno a že ani hovorcovia agentúry nie sú schopní vysvetliť chyby a nedorozumenia, ktoré z toho vyplývajú, nevzbudzuje dôveru. Napokon, v databáze je aj tak zaznamenaný len zlomok potenciálnych vedľajších účinkov očkovania. Skutočnosť, že úrad má také problémy s ich hodnotením, vyvoláva pochybnosti o tom, či sa bezpečnosť kontroverzných experimentálnych vakcín dostatočne kontroluje a skúma, dodáva Report24.

Takmer 4 000 zaočkovaných sa v Nemecku nakazilo koronavírusom
Hoci mali za sebou plnú vakcináciu, nakazili sa ochorením COVIDom-19, informuje epochtimes.de. Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová