Slováci opäť povstanú! Vo štvrtok od 8.00 hod a znovu pred prezidentským palácom
03 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Hnev ľudí je veľký, hoci zomknúť sa zatiaľ nedokážu. „Malé a útulné“ protesty zatiaľ vláda nonšalantne prehliada, takže všetko ostáva tak, ako si to koalícia vo svojich predstavách naplánovala. Dokedy to takto zostane, je otázne.


Ďalší pokus o mohutné pripomenutie sa majú nahnevaní občania vo štvrtok 5. augusta od 8.00 pred prezidentským palácom. O konaní protestu informuje v statuse na Facebooku Zdenka Chválová, podľa ktorej to bude čisto vec a záležitosť slobodných ľudí a občanov. Apolitický protest by mal trvať 48 hodín, čo je zatiaľ asi najviac, no otázne je, či na ňom bude aj najviac ľudí.
Nerozdeľujte nás! Všetci sme príslušníci toho istého úžasného národa

Protest má byť na Hodžovom námestí pre všetkých ľudí, ktorí bojujú za naše deti, za zdravie, za našich rodičov a za našu budúcnosť. Aj pre tých, ktorí majú plné zuby politikov. „Všimli ste si taktiku týchto zapredaných mediálnych a politických svíň? Vraj deti budú v tretej vlne najviac ohrozené. Zhodili to na deti! Nie, deti si nadáme ani seba si nedáme!“ burcuje v statuse Zdenka Chválová a dodáva:



„Máte pocit, že je tu teraz nejaká veľká chorobnosť? To už pripravujú pôdu na september, aby nútili všetkých a v prvom rade deti očkovať sa! Takzvane nepovinne-povinne! Dosť bolo mediálnej a politickej pandémie! Dosť bolo štvania očkovaných proti neočkovaným! Nerozdeľujte nás! Všetci sme príslušníci toho istého úžasného národa,“ vyzýva Zdenka Chválová, ktorá sa na záver obracia aj na vládu a médiá. „Vláda a médiá, počujete!? Stačilo! Ten boj so zlom vyhráme!“

„Žiadna pandémia neexistuje, je to podvod!“ kričali protestujúci Izraelčania
Koronavírus „straší“ svet už viac ako rok a pol. Vlády praktiky všade tvrdia, že jediná cesta ako sa pred ním ochrániť je vakcinácia. Preto zavádzajú akési zelené pasy (Green pass). Proti nim sa však dvíha stále väčšia vlna kritiky. Dorazila už aj... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik