Neuveriteľné! Takto zaháňa Magda Vášáryová svoj smútok zo skonu milovaného Lasicu
03 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Herečka Magda Vášáryová nemá na trúchlenie po zosnulom manželovi Milanovi Lasicovi čas. Ten odišiel na večnosť 18. júla vo veku 81 rokov. Herečka mu do troch dní zorganizovala pohreb. Teraz už je späť v pracovnom procese. Navyše pre ňu ženský spolok, ktorého je členkou, pripravil príjemné prekvapenie, píše portál Šíp.


Možno by ste si mohli myslieť, že herečka Magda Vášáryová smúti nad skonom svojho manžela a plače doma do vankúša, ale nie je to tak. Po tom, čo do troch dní zvládla usporiadať tajný pohreb, sa zavalila pracovnými povinnosťami. Vraj jej tak je lepšie!

Herec Milan Lasica, ktorý skonal pred pár týždňami na pódiu divadla L+S, vnášal do ľudských sŕdc humor, lásku a poetickosť. Klapalo mu to aj s manželkou Magdou Vášáryovou. Niet teda divu, že smútok po manželovi zaháňa prácou. Na sociálnych sieťach je vidieť, ako s vervou funguje v spolku Živena, ktorého je predsedníčkou.

Karel Gott tajne spolupracoval s Milanom Lasicom: Kryl ho pred mocnými, keď mu zakázali vystupovať!
Keď Milan Lasica s Júliusom Satinským začiatkom sedemdesiatych rokov kritizovali ruskú okupáciu Česko-Slovenska, okamžite dostali od vtedajšieho režimu zákaz vystupovania. Až po rokoch vyšlo najavo, že vtedy Lasicovi pomohol Karel Gott, ktorý s ním... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Herečka sa angažuje v ženských spolkoch

Navyše to nie je jediné prostredie, kde sa herečka teraz často vyskytuje. Ide o ženský spolok Vesna, ktorý začal fungovať po dlhých 150 rokoch. "A začneme tým, že sa Magda Vášáryová stane členkou novej správnej rady," napísala na Facebook zakladateľka Kamila Zlatušková. Zo spolupráce s legendárnou herečkou má veľkú radosť.

Presvedčilo ju, že má skúsenosti s politikou a tiež sa orientuje v diplomatických kruhoch. Organizácia sa chce totiž zapojiť do štruktúry európskych ženských spolkov. Živena, kde Vášáryová funguje, je tam už dlho a herečka dúfa, že ju Vesna bude čoskoro nasledovať.

Je dobre, že po tom, čo odišiel jej životný partner, nezostala sedieť s rukami v lone, ale snaží sa zase fungovať. Herec odišiel ako pán pri ďakovačke po predstavení. Zlyhalo mu srdce a bohužiaľ nepomohla ani rýchla resuscitácia.

Hlas Vilka zo Včielky Maji navždy stíchol: Hviezda Majora Zemana zomrela vo veku 77 rokov
Českým hereckým svetom otriasa v týchto dňoch ďalšia smutná správa. Vo veku 77 rokov zomrel herec Milan Stehlík, jeho hlas je známy z kresleného seriálu Včielka Maja, informuje Stars24. Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Tibor Sipos