Draxler: Ak sa uskutoční návšteva pápeža, polícia bude musieť zatknúť všetkých členov vlády
03 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Podľa exministra školstva Juraja Draxlera by orgány činné v trestnom konaní mali zatknúť všetkých členov vlády. Stať by sa to malo v prípade, že pápež dorazí na Slovensko a ľudia sa na základe toho zhromaždia nazakzia. Uviedol to v príspevku na sociálnej sieti Facebook.


"Ak sa uskutoční návšteva pápeža, polícia bude musieť zatknúť všetkých členov vlády," začal Draxler. Podľa neho ide o vedomé ohrozovanie zdravia z dôvodu prenášania vírusu aj zaočkovanými. "Dnes už máme zo sveta spoľahlivé údaje, že očkovaní, v prípade, že u nich prepukne infekcia. Roznášajú covid prakticky rovnako efektívne ako neočkovaní," podotkol politológ.
Obvineniu by sa nemali vyhnúť

"Za týchto okolností je podľa mňa úplne zjavné, že povolenie obrovských zhromaždení s pápežom bude aktom vedomého ohrozenia zdravia obyvateľstva. A na to sú paragrafy. Netrvám na tom, že ich musia zatknúť rovnako teatrálne, ako sa to pre mediálny efekt robí v iných prípadoch (Heger rozplesknutý na chodníku, Gröhling pritlačený o kapotu, Krajniak s kolenom kukláča na krku a všade dookola ozbrojenci.), ale zadržaniu a obvineniu by sa nemali vyhnúť," uzavrel Draxler.

Masturbujúci vlakový fantóm odhalený: 35-ročnému Lukášovi z Topoľčian hrozí trojročné väzenie
Hrôzu si prežila ani nie dospelá dievčina vo vlaku smerujúcom do Bratislavy. Oproti nej si prisadol muž, ktorý sa najskôr na mladú cestujúcu iba usmieval. Potom pred ňou začal bez hanby onanovať. Polícia na Facebooku prezradila, že sa im podarilo... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Tibor Sipos