Na spoluprácu s Netflixom, pre ktorý budú vytvárať najrôznejšie projekty cielené na mladšie publikum a rodiny s deťmi, sa vojvodovia zo Sussexu dohodli ešte v čase, keď oficiálne nemohli profitovať zo svojho postavenia predných členov britskej monarchie. O tajných dohadoch vedeli zamestnanci paláca, ktorí však pred zvyškom kráľovskej rodiny museli byť ticho.

"Sú to dobrí ľudia, pre Meghan a Harryho chceli len to najlepšie, lenže niektoré tajomstvá vojvodov sú natoľko výbušné, že by vyhodili do povetria aj ich starostlivo premyslený príbeh o obetiach monarchie," prezradil serveru Daily Mail zdroj z paláca.

Kráľovský palác sa prvýkrát vyjadril ku kontroverznému rozhovoru Harryho a Meghan
Po rozhovore vojvodkyne Meghan a princa Harryho s moderátorkou Oprah Winfreyovou, v ktorom zazneli závažné obvinenia, sa čakalo na reakciu britskej kráľovskej rodiny. Buckinghamský zverejnil v utorok oficiálne vyhlásenie, píše iDnes. Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

Dávno pred megxitom

"Niektorí z týchto zamestnancov napríklad vedeli o komerčných rozhovoroch manželov v čase, keď stále boli plnohodnotnými členmi monarchie. Robili si cestičku k miliónovým zárobkom dávno predtým, než bol plánovaný megxit zverejnený," dodal zdroj.

Za projekty pre streamovaciu službu Netflix Harry s Meghan inkasujú až 150 miliónov dolárov. Zmluvu vojvodovia zo Sussexu tiež uzavreli so službou Spotify, pre ktorú mali tvoriť podcast. Od vlaňajšieho decembra na platforme visí iba úvodná polhodinová epizóda, napriek tomu za spoluprácu zinkasovali ďalšie milióny.

Meghan rozzúrila Britov kvôli pohrebu princa Philipa: Vtedy to šlo, a teraz nie?!
14 | 04 | 2021 | Tibor Sipos