Mimoparlamentná vyšetrovacia komisia v Holandsku chce žalovať vládu kvôli očkovaniu proti COVIDu
01 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová
Mimoparlamentná vyšetrovacia komisia 2020 (BPOC2020) sa chce obrátiť na súd, aby okamžite zastavil "očkovanie". Oznámila to prostredníctvom sociálnych sietí. "Dnes sa opäť objavujú správy o resuscitáciách, úmrtiach a vážnych zdravotných problémoch, ktoré nastali po "očkovaní", píše uncutnews.ch.
Úmrtia po očkovaní registrované ako úmrtia na koronavírus

Podľa BPOC2020 vykazuje registrácia nežiaducich vedľajších účinkov po očkovaní proti koronavírusu holandským centrom na skúmanie nežiadúcich účinkov liekov Lareb závažné nedostatky. Lareb medzičasom dostal 448 hlásení o úmrtí po očkovaní vakcínou proti korone. Výbor 18. mája v reakcii na tweet centra na skúmanie nežiaducich účinkov napísal: "Vaše registrácie sú neprehľadné. Prípady úmrtia po očkovaní sa výlučne uvádzajú ako úmrtia na koronavírus.“
Príčinná súvislosť medzi ochorením, úmrtím a vakcínami

Začiatkom augusta, prípadne začiatkom septembra predložia francúzski, britskí, belgickí a nemeckí odborníci na vakcíny vyšetrovacej komisii BPOC2020 vyhlásenie k otázke "vakcín proti koronavírusu". Okrem iného sa budú zaoberať aj tým, či existuje príčinná súvislosť medzi ochoreniami, úmrtiami a vakcínami.

Mladí ľudia na ochranu pred COVIDom nepotrebujú očkovanie (Urs P. Gasche)
Komentár Ursa P. Gascheho (InfoSperber) Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Ak existuje podľa odporcov očkovania pravdepodobná príčinná súvislosť, ich vyjadrenia sa zahrnú do žaloby, s ktorou sa BPOC2020 obráti na Medzinárodný trestný súd.
Holandský mladík zomrel po očkovaní vakcínou od spoločnosti Pfizer

Na sociálnych sieťach sa množia správy o úmrtiach po očkovaní proti koronavírusu. Na sieti LinkedIn momentálne koluje správa o 20-ročnom mladíkovi, ktorý skolaboval v supermarkete a zomrel. Príčinou smrti bolo zrejme zaplavenie perikardu (osrdcovníka) krvou a malá trhlina v žile.

Mladý muž bol očkovaný vakcínou od spoločnosti Pfizer približne dva týždne predtým. Jeho brat v správe uvádza, že príznaky, ktoré mal, zodpovedajú tejto vakcíne, a že ide o možný vedľajší účinok. "Bohužiaľ, nemôžem vylúčiť toto podozrenie," povedal, uzatvára uncutnews.ch.

„Vďaka“ zavádzajúcej reklame nával záujemcov o očkovanie (Stephan Witte)
Komentár Stephana Witta (The Epoch Times) Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová