Nikita Slovák: na demonštrácie Za slušné Slovensko chodili krásni a zdvorilí ľudia. Dnes zberba.
30 | 07 | 2021 I Petra Demková

Nikita Slovák, ktorého pánboh potrestal strašným menom, pretože Slovákov z duše nenávidí, sa zas prihlásil o slovo. „Revolúcia za čo vlastne? Aby sme prestali používať slovo covid? Aby sme ľudí nechali zdochnúť na ulici? Tri zuby na 5 ľudí, dych páchnuci chľastom, vulgárnosť a konflikty. Zberba si prišla udrieť,“ opisuje demonštrantov.



Lovci mamutov verzus krásni ľudia

Režisér nazval svoje dielko: „Lovci mamutov v Bratislave alebo za toto by mal minister vnútra odstúpiť“.

„Bol som na všetkých demonštráciách Za slušné Slovensko. Hrdí na mladých krásnych ľudí s deťmi na pleciach. Dôchodcov, opatrných ale pevných, už nemohli sedieť doma. Celý ten zdvorily dav, ktorý urobil cestu každému kočíku, každému chodcovi, čo sa niekam ponáhľal. 60 tisíc krásnych ľudí bez jediného konfliktu, ozajstní vlastenci, bojujúci za lepšiu vlasť," nešetrí superlatívmi Slovák na opis demonštrantov ku ktorým sa pripájal aj on sám.

Oliver Andrásy Maigovi: Ibinko, revolúciu si organizuj doma, v Mali. Maigova odpoveď stála za to.
Pod statusom Ibiho Maigu sa objavil komentár Olivera Andrásyho. Ten je známy svojimi kritickými vyjadreniami na Facebooku. Inými slovami, nedáva si servítku pred ústa a často si za to musí „vytrpieť“ svoje. Zdá sa však, že Andrásymu ani napriek... Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Petra Demková

Dnes podľa Slováka úradujú bezzubí ožrani

„Ale pár mesiacov tu straší druhá zmena. Revolúcia za čo vlastne? Aby sme prestali používať slovo covid? Aby sme ľudí nechali zdochnúť na ulici?“ zjednodušuje režisér. „Tri zuby na 5 ľudí, dych páchnuci chľastom, vulgárnosť a konflikty. Zberba si prišla udrieť,“ opisuje demonštrantov, ktorí bojujú proti šikane vlády.

„Nás bolo 60 tisíc a ľudia sa usmievali. Týchto je tisícka a bojí sa celá Bratislava, mamičky s deťmi, ktorým popľuvali autá, motorkár v prilbe, ktorého stiahli z motorky a chceli zbiť. A to všetko za smerácke prachy, aby ten najhnusnejší mafián nešiel do basy,“ píše Slovák a asi nechtiac odhaľuje platené pozadie protestov Za slušné Slovensko. Dedukuje totiž, že aj týchto demonštrantov niekto platí.
Vypustili zvery zo ZOO?

„Čo bude po tomto? Budú nás lynčovat, alebo iba rabovať obchody?“ pýta sa. „Dnes je deň otvorených dverí v ZOO, deň kedy vypustili zvery. A policajní predstavitelia tvrdia, že nevedia bandu blokujúcu dopravu a život v Bratislave rozoznať od turistov,“ sťažuje sa režisér.

„Zradkyňa!“ Kričal rozvášnený dav na Zuzanu Čaputovú pred Prezidentským palácom (VIDEÁ)
Dnes od skorých ranných hodín sa pred Prezidentským palácom začali zhromažďovať ľudia. Na pláne je totiž mohutný protest proti vláde, jej krokom v protipandemických opatreniach, rozdeľovaní Slovákov na zaočkovaných a nezaočkovaných, núteniu k... Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Ale to aj my, pán minister vnútra. Ani my vás nevieme rozoznať od turistu. Tak odstúpte a nechajte to robiť niekoho, kto chce chrániť zdravie, život a majetky občanov,“ ukončil svoj príspevok Nikita Slovák.
Kto chce psa biť, palicu si nájde

Hmmm... ruku by som dala do ohňa, že pán režisér schvaľoval protesty hnutia Black lives matter. Tí plienili ulice a rabovali. Pretože boli nahnevaní. Tam to však bolo určite v poriadku. A určite schvaľoval aj nie úplne slušné a hlavne platené protesty v Bielorusku, proti Lukašenkovi.

Tu je to však samozrejme iné. Kto chce psa biť, palicu si nájde, však, pán Slovák?

Protest pri Prezidentskom paláci pokračuje,polícia prijala opatrenia
Protest pred Prezidentským palácom v centre Bratislavy pokračuje aj v piatok. Od rána sa na mieste postupne schádzajú ľudia. Bratislavská polícia podľa vlastných slov prijala adekvátne opatrenia a v prípade narušenia verejného poriadku či páchania... Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR