Pčolinský usvedčuje denník N z neobjektivity. "Nepáči sa im pravda a svoju fatálnu chybu si nevedia priznať"
27 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Situácia na Slovensku sa opäť začína podobať tej za čias Vladimíra Mečiara. Aj teraz sú v hlavnej úlohe policajti a mafiáni, pričom niektoré médiá akosi nechcú povedať či napísať pravdu, lebo sa to niekomu nehodí. A presne toto vyčíta vo svojom statuse Peter Pčolinský denníku N.


Podľa Petra Pčolinského, ktorého brat Vladimír sedí vo vyšetrovacej väzbe, Denník N manipuluje a ohýba realitu. Poukazuje na to v súvislosti s výpoveďou Csabu Dömötöra. Ten sa minulý týždeň pred súdom priznal, že krivo vypovedal, no Denník N to podľa podpredsedu Sme rodina odprezentoval ako fámu, za čo s ním Peter Pčolinský vstúpil do „vojny“.
Svedecká výpoveď Csabu Dömötöra pred súdom nebola žiadny fáma

„V najnovšom Newsfiltri na Denníku N som si pred chvíľou prečítal, že Sme rodina podporuje fámy o manipulovaní výpovedi. Takže podľa tohto propagandistického plátku je svedecká výpoveď Csabu Dömötöra, ktorý sa minulý týždeň priznal pred súdom, že krivo vypovedal, za čo ho súd poslal do väzby fáma…,“ píše v úvode Peter Pčolinský a dodáva, že aj zákonne získané odposluchy so súhlasom sudcu, kde vagabund zvaný tiger popisuje ako sa dohadoval s vyšetrovateľmi a vybavoval svedkov sú teda tiež fámy…



„Jednoducho Denníku N sa nepáči pravda, pretože celý čas tvrdili, že žiadne dôkazy nie sú, všetko sú to hlúposti a dnes si svoju fatálnu chybu priznať nevedia,“ srší Pčolinský kritikou na Denník N, ktorého „objektívni“ redaktori však ležia v žalúdku viacerým politikom. „Veď aj načo. Oni sú predsa novinári z Denníka N a oni píšu vždy len pravdu… asi tak, ako tí svedkovia,“ končí svoj status Peter Pčolinský.

Brat zatknutého exriaditeľa SIS Pčolinský už stráca trpezlivosť. "Nebudem držať hubu a krok!"
Exriaditeľ SIS Vladimír Pčolinský zostáva aj po rozhodnutí Najvyššieho súdu vo väzbe. Táto situácia sa však vôbec nepáči jeho bratovi Petrovi, ktorý je poslancom parlamentu. V statusoch na sociálnej sieti napísal, čo si o celej situácii myslí, a že... Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik