Operáciu odkladala 30 rokov. Teraz sa Iveta Malachovská musí opäť učiť chodiť (FOTO)
26 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Má to už za sebou! Moderátorka Iveta Malachovská podstúpila výmenu bedrových kĺbov, ktorú odkladala dlhých 30 rokov. So svojim úspechom sa pochválila na sociálnych sieťach, kde pridala i fotografiu z nemocnice po operácii.


Známa moderátorka ja s finálovým výsledkom operácie spokojná. Mnoho celebrít chodí na rôzne zákroky, či už zdravotné alebo estetické, do zahraničia. Malachovská sa však rozhodla zveriť do rúk slovenským lekárom. Ako napísala do popisu snímky, ide o rodenú vadu, ktorú vedela, že jedného dňa bude musieť vyriešiť.

„Tak a mám to za sebou, 30 rokov som odkladala výmenu bedrového kĺbu, vrodená vada, pred pár dňami mi ho vymenili zo nový. Ďakujem lekárom a zdravotníkom z nemocnice na Antolskej. Nie som prvá ani posledná, ktorá takúto operáciu podstúpila, ale už teraz napriek bolestiam cítim úľavu, už som nemohla ani spať, moje leto je jasné, učím sa chodiť. Vám všetkým prajem pohodu, radosť z každého dňa. A všetkým pacientom držím palce a prajem skoré uzdravenie,” napísala pod fotografiu na Instagrame Malachovská.



Za čias Mojsejovcov milionárka, dnes bezdomovkyňa! Nore musí chodiť pošta na miestny úrad
Od čias, kedy ako boháči hviezdili vo svojej reality šou ubehlo dlhých 16 rokov. Mojsejovci zo svojej košickej vily bavili divákov svojou kontroverznosťou i prepychom. Čítať ďalej
26 | 07 | 2021 | Tibor Sipos