Blaha vyčíta médiám: Slováci nie sú žiadni dezoláti, ale občania Slovenskej republiky!
25 | 07 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Podpredseda Smeru poslanec Ľuboš Blaha sa na tlačovej konferencii rozohnil. Vyčítal politikom a médiám ich dehonestujúce vyjadrenia o občanoch Slovenskej republiky, ktorí v súlade s ústavou a zákonmi demokraticky protestujú, alebo sa nechcú dať zaočkovať experimentálnymi vakcínami.



Kollár ako symbol zrady

Podľa podpredsedu Smeru Ľuboša Blahu, máme v ľudských dejinách tri symboly zrady. „Judáš, Brutus a Boris Kollár“ pojednal o Kollárovi ako o symbole zrady na tlačovke poslanec Smeru. Na tlačovke ďalej kontroval straníckemu predsedovi o Kollárovi. „Celý deň tu rozpráva ako zachraňuje ľudí pred apartheidom a potom ako taký Brutus, ako taký Judáš,  zradí z minúty na minútu. A potom odíde na dovolenku, ako správny mafián ,“ rozčuľuje sa Blaha.

Neuveriteľná drzosť! Kollár v pléne už dnes nebol, odišiel na dovolenku.
Neuveriteľná, do neba volajúca drzosť! Opoziční poslanci Tomáš Taraba aj Robert Fico tvrdia, že Boris Kollár dnes už nie je v parlamente. Dôvodom je, že odišiel na dovolenku! Pravdou je, že pred médiá večer predstúpil namiesto neho Milan Krajniak.... Čítať ďalej
24 | 07 | 2021 | Petra Demková

Občan štátu nie je futbalová lopta v rozohranej partii

Blaha na tlačovke verejne vyzval média a vládnych politikov, aby prestali urážať ľudí, ktorí protestujú na ulici a bojujú za svoje práva. Taktiež vyjadril presvedčenie, že je to ich ústavné právo. Podľa Blahu demonštranti nie sú žiadni dezoláti a ani žiadna lúza, prízvukoval Blaha. Zároveň prirovnal také vyjadrenia k Hitlerovi a jeho fašistickej propagande, ktorá častovala tiež vybrané skupiny občanov.

Blaha tiež na tlačovke krútil hlavou nad tým, ako si to môžu dovoliť vládni poslanci. Ako sa môžu povyšovať nad niekoho a dehonestovať jeho osobnosť. Dokonca ironicky komentoval inteligenčnú úroveň poslankyne Tabak a poslanca Pročko a prirovnal ich akémusi výkvetu inteligencie. Tí sa podľa neho tiež nepatrične povyšujú nad občanov Slovenskej republiky.

„Jak sa môže Pročko povyšovať nad niekoho intelekt? Už väčšie dno skutočne neexistuje.. ," znechutene skonštatoval podpredseda Smeru. Opakovane vyzval novinárov, aby prestali takto degradovať rôznorodo riadnych občanov Slovenska. Vyhlásil, že s diskriminačným zákonom pôjde jeho politická strana na Ústavný súd SR.
Blaha reagoval faktami na nasrdenú reakciu prítomných novinárov

Martin Linhart z TA3 sa spýtal Blahu v akých médiách zachytil dehonestovanie ľudí, lebo on to v žiadnych médiách nezachytil. Sekundovala mu jeho kolegyňa z JOJ-ky podobným spôsob.


Blaha poukázal na uverejnený komentár politológa Jozefa Lenča známeho jeho moslimskou vierou.  Ten sa vyjadril na margo vybraných občanov, ako o lúze. Tiež upriamil na vyjadrenia novinára Arpáda Soltéza, ktorý sa tiež vyjadruje o vybraných ľuďoch ako dezolátoch.


„Nehovoril náhodou novinár Schutz (SME) o ľuďoch, že sú dobytok? O ľudoch ktorí sa nedali zaočkovať?... ," gradoval na tlačovke Blaha. Pokračoval o výrokoch novinára: "...aby kvičali bolesťou, ako svine? Nebol to náhodou novinár Schutz?" V závere poprosil média, aby sa ospravedlnili ľuďom.


zdroj:(20+) Facebook Live | Facebook