Neuveriteľná drzosť! Kollár v pléne už dnes nebol, odišiel na dovolenku.
24 | 07 | 2021 I Petra Demková

Neuveriteľná, do neba volajúca drzosť! Opoziční poslanci Tomáš Taraba aj Robert Fico tvrdia, že Boris Kollár dnes už nie je v parlamente. Dôvodom je, že odišiel na dovolenku! Pravdou je, že pred médiá večer predstúpil namiesto neho Milan Krajniak. 


Robert Fico vystúpil večer 24. júla v rozprave a žiadal zaradiť procedurálny návrh, aby sa práve prebiehajúca schôdza parlamentu prerušila, kým sa Boris Kollár nevráti z dovolenky. Opakovane zdôrazňoval, že Boris Kollár už v pléne nebol, pretože odišiel na dovolenku.

Keďže v pléne nebolo už dosť poslancov, a okrem toho koaliční poslanci by pravdepodobne s takýmto návrhom aj tak nesúhlasili, procedurálny návrh neprešiel.

Túto istú informáciu potvrdil na sociálnej sieti aj Tomáš Taraba.

"Priatelia, Boris Kollár nie je v parlamente, nevedie schôdzu, vraj zmizol na dovolenku už včera. Takže on už včera vedel, že podvedie ľudí. OĽaNO si dohodlo kšeft na testy, Sme rodina dohodlo miliardy pre developerov bytov a zmizol na dovolenku. Hnus," napísal Taraba.

Suma sumárum - kým pred parlamentom už dva dni kempujú ľudia a protestujú proti praktikám vlády, jeden z lídrov strán vládnej koalície si odíde v strede diania na dovolenku. Áno, aj toto je spôsob, ako ukázať, kde máte voliča.

Pred parlamentom pribudlo protestujúcich, ale aj policajtov
Protest stoviek ľudí proti očkovaniu, testovaniu a ďalším protipandemickým opatreniam pred Národnou radou SR v Bratislave naďalej pokračuje. V priestore pred Viedenskou bránou Bratislavského hradu pribudlo demonštrujúcich, vzrástol aj počet... Čítať ďalej
24 | 07 | 2021 | TASR/ Ivan Mihale