Imunita po prirodzenej nákaze je oveľa komplexnejšia, pevnejšia a trvanlivejšia, ako po očkovaní, tvrdí Mesík
18 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Izrael patrí medzi krajiny s najväčším počtom zaočkovaných ľudí na COVID-19. Napriek tomu sa tam opäť začal koronavírus šíriť doslova nekontrolovane. Poukazuje na to v statuse aj analytik a vyštudovaný lekár Juraj Mesík, ktorý tvrdí, že očkovanie je iba obyčajný biznis farmafiriem.


Juraj Mesík je nielen jedným z najväčších zástancov lieku Ivermectin, ktorý, podľa neho, najviac pomáha v boji s koronavírusom v jeho počiatkoch, ale je i odporcom vakcinácie, ktorá je, podľa neho, iba obyčajným biznisom. Poukazuje na to aj vo svojom statuse, v ktorom si ako „vzor“ vybral Izrael a zaujímavé veci, ktoré sa v ňom v súvislosti s COVID-19 dejú.
Štatistiky opätovne nakazených v Izraeli nepotrebujú žiadny komentár

„Ministerstvo zdravotníctva Izraela kazí biznis. A keby len to - oni o tom ešte aj hovoria a ich médiá o tom píšu. Analýzou dát ľudí nakazených v poslednej vlne Covidu zistili, že vakcinovaní majú - ja dodávam, že teraz v lete, keď je všetko fajn - 7x vyššie riziko že sa znovu nakazia Covidom ako ľudia bez vakcíny, ktorí ho prekonali, či už s klinickými prejavmi, alebo bez nich,“ píše v úvode statusu Mesík a dodáva, že zo skoro 866 000 Izraelcov, o ktorých sa vie, že infekciu prekonali, sa nakazilo 72. „Zo 5,193 milióna očkovaných sa - teraz v lete - nakazilo cez 3000. V prepočte je to 6,72 x viac, ako tých, čo Covid prekonali. Nie je to nič neočakávané: z učebníc základov imunológie dávno vieme, že imunita po prirodzenej nákaze je oveľa komplexnejšia, pevnejšia a trvanlivejšia, ako po očkovaní,“ konštatuje vyštudovaný lekár.



„Očkovať ľudí, čo už prekonali infekciu Covidu je len a len biznis. Prirodzene získaná imunita má len jeden, ale úplne zásadný problém: Nezarábajú na nej ani výrobcovia, ani distribútori vakcín, ani ich politickí sponzori, ani propagandistické médiá,“ píše Juraj Mesík a na samý záver statusu pridáva ďalšiu štatistiku: „S celkovým počtom 835 792 Izraelčanov, o ktorých je známe, že sa z vírusu uzdravili, predstavuje 72 prípadov reinfekcie 0,0086% ľudí, ktorí už boli infikovaní vírusom COVID. Naopak, u Izraelcov, ktorí boli očkovaní, bola infekcia po očkovaní 6,72 krát vyššia. Výstrel ako po prirodzenej infekcii, pričom viac ako 3 000 z 5 193 499 alebo 0,0578% Izraelčanov, ktorí boli očkovaní, sa nakazili v poslednej vlne.“

Mesík: Nespoliehajte, že vám vláda umožní prístup k Ivermectinu včas. Pripravte sa teraz, kým je čas
Druhá vlna pandémie odznela len pred pár dňami a vláda už straší treťou. Zomierať vraj budú najmä nezaočkovaní. Údajne si nechránia zdravie. Formulka ako vyšitá na propagáciu očkovania, ktoré na Slovensku odmieta veľa ľudí. Propagátorom rozhodne... Čítať ďalej
15 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik