ŠOK! "Vírus unikol z laboratória vo Wu-chane. Hodiť sa to chystajú na vedcov, namočení sú všetci!“ Tvrdí novinár Liguori
22 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

„Áno, vírus unikol z laboratória vo Wu-chan. Ale Čína nikdy nepripustí, že by niečo skrývala. Vina padne na vedca. V údajnom chystanom prehlásení sa hovorí okrem čínskych vedcov aj o zahraničných. Má ísť o Francúzov a Britov." Paolo Liguori


Čína je podľa známeho talianskeho novinára Paola Liguoriho pripravená k bezprecedentnému kroku! Prevziať zodpovednosť za únik vírusu SARS-CoV-2 z laboratória o Wu-chan. Informáciu podľa českého portálu Echo24 priniesol v utorok denník Il Giornale d'Italia. V súčasnosti podľa neho dochádza k jednaniam medzi Spojenými štátmi, a Čínou a tiež WHO. Zodpovednosť má byť hodená na vedcov, ktorí včas neinformovali vládu.
Žiadna svetová veľmoc nesmie vyjsť so zlámanými kosťami

Vírus nie je vedecké bádanie. Ide o biologickú zbraň a Peking to nemôže pripustiť. Ani USA, ani Čína a ani WHO nesmú vyjsť so zlámanými kosťami.

V USA rok cenzurovali informácie na sociálnych sieťach o tom, že epidémiu spôsobil vírus, ktorý unikol z laboratória. Malo ísť o hoax. Americký prezident má údajne správu o vyšetrovaní úniku obdržať. Tá má obsahovať aj informácie o kompromise s Čínou. Či k dohode o tom, že k úniku došlo náhodou, Liguori pre il Sussidiario podľa Echo24, nevedel povedať. Dohoda má zachrániť aj povesť WHO. Organizácia spochybňovala teóriu umelého pôvodu vírusu a jeho únik z laboratória. Tvrdila, že je to „vysoko nepravdepodobné“.

Biden si zavaril: Chce poslať očkujúcich misionárov do srdca vidieckej Ameriky plnej zbraní- biblicky hlúpy nápad (Helen Buyniski)
Názor Helen Buyniski (Russia Today) Čítať ďalej
21 | 07 | 2021 | Diana Zaťková

Donald Trump tiež nie je "čistý"

Na akom víruse sa v laboratóriu pracovalo Liguori uviedol, že išlo o vylepšenie prirodzeného vírusu u netopierov. "V tej dobe uskutočňovali vojenské experimenty vo Wu-chane, čo je podrobne opísané v knihe Talianskeho novinára Fabrizia Gattiho. Donald Trump tiež nie je "čistý". Pred voľbami informácie a chcel ich použiť ako páku pri jednaniach s Pekingom," hovorí taliansky novinár.

Kuba: Začali sa hromadné súdne procesy s účastníkmi protivládnych protestov
Na Kube sa tento týždeň začali hromadné súdne procesy so zadržanými účastníkmi nedávnych protivládnych demonštrácií. Ide predovšetkým o mladých ľudí, medzi ktorými sú aj maloletí. Pre americký denník Miami Herald to potvrdili príbuzní súdených... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | tasr