Spustošili vakcinačné centrá. Proti povinnému očkovaniu zdravotníkov sa vzbúrilo 100 000 Francúzov
20 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová
Francúzska vláda nariadila zdravotníkom povinné očkovanie do 15. septembra. Pohrozila im, že môžu prísť o plat. Akcia vyvolala reakciu. Až 100 000 Francúzov sa zúčastnilo na proteste po celom Francúzsku. A podpálili dve vakcinačné centrá.

"Demonštranti mali so sebou transparenty, ktoré zobrazovali tváre politikov, rovnako ako aj prezidenta Emmanuela Macrona s Hitlerovými fúzmi," píše portál Startitup odvolávajúc sa na Euronews.

Povinné očkovanie spôsobilo protesty. „Som si vedomý toho, čo od vás vyžadujem. Viem, že ste pripravení na tento záväzok, ktorý je istým spôsobom súčasťou vášho zmyslu pre povinnosť." Píše podľa portálu Startitup BBC,  s odvolaním sa na prejav prezidenta Macrona.

Profesor Kolář: Zabiť sa dá aj strachom, nielen vírusom. Strach, vyvolaný médiami ohrozuje imunitu
19 | 07 | 2021

Francúzska politička, ktorá je k očkovaniu skeptická, bola prinútená opustiť parlament

Politička Martine Wonnerová podporila protestujúcich. Radila im, aby sa sústredili na tých politikov, ktorí súhlasili s novými opatreniami. Kvôli tomuto počinu bola nútená parlament opustiť.

Vedci, ktorí radia francúzskej vláde, tvrdia, že šírenie vírusu bude možné zastaviť iba zaočkovaním 95 percent ľudí. Vo Francúzsku je zatiaľ zaočkovaných iba 40 percent populácie.

Na celej Covid histérii zarobí vakcinačný biznis za prvé dva roky 52 biliónov dolárov! Tvrdí Dalibor Stach (VIDEO)
Česká televízia zverejnila na konci zimy diskusnú reláciu. Podľa statusu Feriho Lešta zrejme vôbec nemala byť publikovaná. Jeden z diskutujúcich sa totiž vyjadroval o Ivermectine ako lieku na COVID-19 a kritizoval vakcináciu. Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik