Romana Tabák zas „zahviezdila“. Kvety na počesť M. Lasicu zložila k smetnému košu.
20 | 07 | 2021 I Petra Demková

Romana Tabák je „fabrikou“ na trapasy. Nech sa snaží ako snaží, vždy sa jej podarí urobiť nejaký prešľap na ktorom sa smeje celé Slovensko. Najnovšie na seba upozornila, keď si išla uctiť pamiatku zosnulého Milana Lasicu. Na trapas upozornil nádejný politik Artur Bekmatov.


Bekmatov zverejnil video, na ktorom je vidieť ženu, ktorá kráča k hlavnému vchodu do hotela v centre Bratislavy. Je to hotel, vo vnútri ktorého je aj divadlo L plus S. Práve toto divadlo bolo roky domovským divadlom zosnulého Milana Lasicu. Tam žena na videu, ktoré Bekmatov zverejnil, položí kvety. Pred vchod, k smetnému košu.

Tvár Socialistov informuje, že ide o poslankyňu, Romanu Tabák.



 

„Romana „hviezdi". Zase,“ napísal mladý politik. „Uctiť si zosnulého Milana Lasicu tak, že položíte kyticu a zapálenú sviečku k smetiaku hotela Tatra. To nevymyslíš, to je Romana Tabaková,“ smeje sa Bekmatov. „Pani Tabaková, ďakujeme, že nás svojou prostoduchosťou rozveseľujete aj v týchto neľahkých časoch,“ neodpustil si ešte ďalší posmech mladý politik.

Pietne miesto, kam si občania chodia uctiť život a dielo veľkého slovenského umelca, sa pritom nachádza až vo vnútri hotela – pri samom vchode do divadla. To však poslankyňa očividne nevie. Pravdepodobne priestory divadla ešte nikdy nenavštívila.