Odrazu neplatí padni, komu padni, odrazu netreba nechať polícii voľné ruky, soptí Blaha
20 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Tajuplná správa, ktorá začala kolovať internetom, že sa chystá zatknutie Daniela Lipšica a niektorých prokurátorov šokovala Slovensko. Niektorí sa tomu potešili. Určite medzi nich patrí aj podpredseda Smeru Ľuboš Blaha, pre ktorého je to ako balzam na ubolené srdce.


Ľuboš Blaha sa netají tým, že sa začínajú diať veľké veci. A údajné pripravované zatknutie špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica spolu s ďalšími prokurátormi by veľkou vecou určite bolo. Blaha v statuse píše, že si vytiahne pukance, lebo bude šou.
Rúca sa im celý ten ich mafiánsky systém, vyšetruje ich inšpekcia a potkany vyliezajú

„Dejú sa veľké veci. Vyťahujem pukance, bude šou,“ píše natešený Blaha a hneď aj dodáva: „Na sieti koluje tajuplná správa, vraj sa chystá zatýkanie nielen Lipšica, ale aj ďalších spolitizovaných prokuratúrov. A vraj to ide od generálneho prokurátora Žilinku. Jasné, môže ísť o hoax, konšpiračnú teóriu, spravodajskú hru. A Žilinka to odmieta. Ale pozor - s touto informáciou napriek tomu pracujú korporátne médiá. A to tu ešte nebolo.“

Nebol by to však Blaha, keby si nerypol aj do médií. „Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy dokonca napísal srdcervúci článok, v ktorom vyplakáva, vraj opozícia ide pozatýkať lipšicovských ‘hrdinov’. Väčší doják som od čias Anny Kareniny nečítal,“ píše Blaha, ktorého by vraj zaujímalo, ako by asi tak opozícia dokázala zariadiť zatknutie prokurátorov. „Pokiaľ viem, už rok tu vládne Matovič,“ konštatuje smerák, podľa ktorého je krásne vidieť, ako sa preľakli.

Aktuality informujú: Internetom sa šíri správa, že majú zadržať Lipšica a spol.!
Aktuality.sk píšu o tom, že internetom sa šíri správa o pripravovanej akcii proti popredným predstaviteľom špeciálnej prokuratúry aj polície. Majú ich údajne dokonca zadržať a obviniť. Ide konkrétne o Daniela Lipšica, Petra Kysela, Ondreja Repu či... Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Petra Demková


„Bárdy v Aktualitách, Tódová v Denníku N. Zjavne sa spustilo vyšetrovanie podozrení SIS o sieti profesionálnych udavačov. Rúca sa im celý ten ich mafiánsky systém, ktorým zlikvidovali Milana Lučanského a ktorým zastrašovali opozíciu. Vyšetruje ich inšpekcia a potkany vyliezajú,“ vytešuje sa podpredseda Smeru.
Odrazu treba chrániť "našich ľudí"

„A viete, čo je na tom najlepšie? Odrazu neplatí ‘padni komu padni’. Odrazu netreba nechať polícii ‘voľné ruky’. Odrazu netreba vyšetriť podozrenia SIS - odrazu je najlepšie chrániť ‘našich ľudí’. A odrazu treba mediálne zastrašovať vyšetrovateľku, ktorá to má na starosti,“ píše ďalej Blaha. Tvrdí, že Bárdy už vopred vie, že Repa so Šúrekom sú nevinní. A Tódova už na určených policajtov hádže kýble špiny.

Iza Bela: Nie je mysliteľné aby Lipšic konal z akéhokoľvek dôvodu alebo skôr úmyslu nezákonne (VIDEO)
Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic sa dostal do naozaj zlej situácie. Tú si však spôsobil sám slovami a činmi, na ktoré upozorňoval aj jeho nepriateľ Štefan Harabin. Teraz mu ich v statuse pripomína i „bežná“ žena Iza Bela. Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Pani Tódová, pozor, aby vám NAKA nevykopla dvere!

„Polícia dnes zobrala Csabu Dömötöra, takáčovca, o ktorom v Smere dlhodobo tvrdíme, že patril k profesionálnym udavačom. Povedali mu, koho obviniť a on ukázal prstom. Model Lajá Makóa. Čo je však pozoruhodné, Tódova dnes v Denníku N píše o Csabovi takéto: ‘SIS ho podozrieva, že vo viacerých kauzách vypovedá účelovo.’ Fajn. Len odkiaľ to Tódova vie?“ pýta sa Blaha. Dodáva, že poslanci tajnú správu SIS v parlamente počuli, lebo im ju čítali v utajenom režime.

„Písalo sa v nej o systéme narafičených udavačov. Ale o Csabovi tam nepadlo ani slovo. Mená vraj boli len v prísne tajnej verzii správy a k tej nemá prístup nikto. Odkiaľ teda novinárka Denníka N vie o tom, z čoho Csabu upodozrieva SIS? Žeby disponovala informáciami z prísne tajnej správy? To je predsa trestný čin! Jeden z najzávažnejších! Pani Tódova, pozor, aby vám NAKA nevykopla dvere, prestávate sa kontrolovať,“ varuje svoju Blaha.


Chceli zničiť Smer a išli aj cez mŕtvoly. Teraz musia sami čeliť vyšetrovaniu

Ten rétorický obrat je podľa podpredsedu Smeru fakt famózny. „Odrazu už novinári nevrieskajú ‘padni komu padni’, už odrazu chránia ‘ich ľudí’ - Lipšica, Kysela, Repu, Šúreka. Ich chobotnicu vyšetrujú a nervozita rastie. Ja vnímam Bárdyho a Tódovej články jednoznačne - sú to priznania. Jasné priznania, že tu funguje mafiánsky systém, v ktorom figurujú prokurátori, policajti, pravicoví politici a spolu s nimi - oligarchické médiá,“ konštatuje Blaha.

Na záver dodáva: „Chceli zničiť Smer a išli aj cez mŕtvoly. A teraz sami čelia vyšetrovaniu. To sa im už odrazu nepáči. A tak spúšťajú preventívnu antikampaň. A trasú sa ako osiky. Žeby konečne prišiel na psa mráz?“

Blaha: Sú to obyčajní farizeji! Roky mali plné ústa demokracie, ktorú dnes surovo pošliapávajú!
Farizej je podľa slovníka pokrytec, falošník, neúprimný a falošný človek. A presne takými sú podľa Ľuboša Blahu predstavitelia súčasnej koalície vrátane prezidentky Zuzany Čaputovej. Ako v statuse rozoberá, v mnohom z toho, čo pred časom hlásali... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik