Je to oficiálne: Očkovanie detí je nezmysel. "Pokiaľ nejde len o kšeft," podotýka Uhrík
20 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Británia pozastavila očkovanie detí a dospievajúcich, informuje portál Reuters. Informácie sa chytil aj poslanec NR SR Milan Uhrík, ktorý ju zdieľal na svojom facebookovom účte a využil ju vo svoj prospech.
Väčšie riziká ako výhody

Británia sa rozhodla neočkovať masovo proti COVID-19 deti a tínedžerov. Britskí ministri však ponúkajú dávky len ohrozenej skupine detí vo veku od 12 do 18 rokov. "Vedci chcú vidieť viac údajov z USA a iných krajín predtým, ako zaujmú pevné stanovisko. Nikto v tejto chvíli neurobí konečné rozhodnutie. JCVI bude chcieť pred očkovaním detí zvážiť prínosy a riziká." chce viac údajov,“ uviedol Spoločný výbor pre očkovanie a imunizáciu (JCVI)
Ide len o kšeft?

Podľa poslanca NR SR sú tieto údaje oficiálnym dôkazom, že vakcinácia dospievajúcich nemá zmysel. "A je to tu oficiálne - pri očkovaní mladistvých riziká prevyšujú výhody. Inými slovami - skôr im ublíži vakcína, ako koronavírus. Očkovanie detí je naozaj nezmysel. Teda, ak niekomu nejde len o kšeft," zdôraznil odídenec z ĽSNS.



Šokujúce slová kardiológa Vorčáka: „Vakcíny môžu zvýšiť riziko kardiologického ochorenia!“
Analytik a vyštudovaný lekár Juraj Mesík zvykne písať statusy o lieku Ivermectin, ktorý je účinný počiatočnej fáze COVID-19. Teraz sa v statuse zameral na slová doktora kardiológa Ivana Vorčáka, ktorý sa vyjadril k vplyvu vakcinácie na... Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik