Václav Klaus: Nechajte ľudí na pokoji, nechajte ľudí žiť!
15 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová
Prostredníctvom webstránky Inštitút Václava Klausa (IVK) zanechal bývalý prezident vláde Českej republiky odkaz. Vládu vyzýva, aby nechala ľudí na pokoji, nechala ľudí žiť!

Inštitút Václava Klausa na webstránke zverejnil tlačovú správu. Bývalý prezident Českej republiky Václav Klaus vyzýva vládu a všetky ostatné inštitúcie, aby prestali strašiť verejnosť údajným zhoršovaním epidemickej situácie. Zároveň vyzýva, aby sa prestali vyhrážať opätovným pritvrdením reštrikcií voči občanom. Tlačová správa bola zverejnená dňa 14. júla 2021.
Neupokojujete, ale vyhrážate sa

Václav Klaus v správe zdôraznil, že namiesto upokojujúcich a konštruktívnych slov, prichádzajú iba hrozby. "Žiadna nová vlna epidémie neprebieha," píše sa v tlačovej správe.

Českú vládu vyzýva, aby nechali ľudí na pokoji a nechali ich žiť!

Klaus podľa portálu CNN Prima už v minulosti hlásal, že chorí by sa mali liečiť a ostatní by mali voľne fungovať. Medzi lieky proti Covid-19 nepočíta očkovaciu látku.

Nemecko nezavedie povinné očkovanie, oznámila Merkelová
Kancelárka Angela Merkelová oznámila, že Nemecko nezavedie povinné očkovanie proti Covid-19. Dokonca ani pre zdravotníckych pracovníkov. Dodala, že takýto krok by mohol narušiť dôveru verejnosti a ľudia sa musia sami rozhodnúť, či sa chcú dať... Čítať ďalej
14 | 07 | 2021 | Lukáš Leca