Najskôr ho zapieral, dnes by bol hrdý: Toto je nemanželský syn zosnulého exministra Ftáčnika!
14 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Bývalý minister školstva Milan Ftáčnik kedysi povedal, že jeho nemanželský syn je jeho problém, ktorý bude musieť znášať do konca života. Stalo sa to však až päť rokov po tom, ako ho najskôr silou mocou zatĺkal. Dnes by na syna mohol byť pyšný, píše Pluska.
"Je to vylúčené!"

Keď sa jeho nemanželský syn Marko Karol pred dvadsiatimi rokmi narodil, vtedajší minister školstva zapieral, že by mohol byť jeho otcom. „Nemôžem to dokázať, ale nie je to pravda. Už som to počul aj ja. So svojou manželkou mám veľmi dobrý vzťah, takže je to vylúčené,“ dušoval sa vtedy Pluske. V tom čase už mal so svojou manželkou syna a dcérku.

O päť rokov neskôr však priznal svoj románik s jeho vtedajšou členkou zo Strany demokratickej ľavice (SDĽ). Pôsobila aj ako tajomníčka vtedajšieho predsedu parlamentu Jozefa Migaša. „Beriem to tak, že sa to stalo, a to je všetko, čo k tomu môžem povedať. Nemám záujem uvádzať podrobnosti. Je to môj osobný problém, ktorý si ponesiem do konca života. Snažil som sa to vo vzťahu k synovi a rodine vyriešiť tak, ako som najlepšie vedel,“ priznal sa napokon.

Smutná správa: Vo veku 64 rokov zomrel ľavicový politik Milan Ftáčnik
14 | 05 | 2021 | Aneta Leitmanová

Fotograf, videograf, režisér

Dnes by na Marka mohol byť jeho otec skutočne hrdý! Pohybuje sa totiž vo viacerých odvetviach, všetky však majú jednu vec spoločnú - film.

„Som fotograf a videograf. Momentálne pracujem ako režisér pri výrobe televíznej relácie. Rád cestujem a aktívne sa venujem športu. Mám skúsenosti so širokou škálou klientov, od korporátnych spoločností až po školské triedy, ktoré si chcú nafotiť svoje stužkové. Môžem vám zabezpečiť parádne fotky a video z vašej udalosti,“ uviedol podľa Plusky syn zosnulého politika.

Kto dnes využíva Kočnerovu 4-miliónovú jachtu, ktorú mu štát nevedel zhabať?
Zhabať mu ju štát po odsúdení nemohol, pretože nie je jeho. Od roku 2016 patrí jachta Sunseeker Ferretti Custom Line 112 jeho exmanželke Karolíne. Kto ju využíva dnes? Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Tibor Sipos