Weis: medzi troma úmrtiami prezidentov je spojitosť. Všetci odmietli vakcináciu obyvateľstva
12 | 07 | 2021 I Petra Demková

Advokát Peter Weis komentuje násilnú smrť troch prezidentov krajín tretieho sveta. Spoločným znakom všetkých troch zavraždených prezidentov je, že odmietli teóriu o covidovej pandémii a odmietli očkovanie svojho obyvateľstva.


„Viete, čo majú spoločné prezidenti Haiti, Burundi a Tanzánie? Všetci sú mŕtvi,“ napísal hneď v úvode svojho blogu advokát Peter Weis. Ďalšou spojitosťou je, že všetci odmietli vakcináciu svojho obyvateľstva proti kovidu. K svojim tvrdeniam priložil právnik aj zdroje (Tanzánia odmieta vakcináciu, zavraždenie hajtského prezidenta)

„Ide o týchto prezidentov: Pierre Nkurunziza, prezident Burundi, Jovenel Moïse, prezident Haiti, zabitý údajne americkými agentmi DEA, John Magufuli, prezident Tanzánie. Známy je aj tým, že na kovid pozitívne testoval vzorky z kozy a papáje.

„Možno by tu dnes bola aj fotka prezidenta Eritrey, ten však nakoniec vakcináciu vo svojej krajine povolil,“ tvrdí Weis. „Ktovie? A možno je všetko inak…“ pripustil známy právnik na záver svojho krátkeho blogu.

Baránek: Štatisticky je takmer vylúčené, aby v mojom okolí umreli po očkovaní traja ľudia
Očkovanie experimentálnymi vakcínami nie je po vôli množstvu ľudí aj na Slovensku. Zaradil sa medzi nich i politický analytik Ján Baránek. V statuse poukazuje na to, že u nás doteraz neprebehla nezaujatá a objektívna diskusia o prínosoch, ale aj... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik