Fico tvrdí, že Imrecze je vo väzbe týraný a vyšetrovatelia využívajú k nátlaku aj neznesiteľné teplo.
06 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Kajúcnici z väzby prichádzajú s novými obvineniami smerujúcimi k R. Ficovi a ľuďom okolo neho. Šéf strany Robert Fico dnes na tlačovej konferencii vysvetľoval, ako sa takéto výpovede pripravujú. 


Podľa trojnásobného premiéra a šéfa Smeru-SD je Imrecze vo väzení týraný. Prokuratúru obvinil, že sa na jeho stranu snaží čokoľvek nájsť. Kajúcnikov, ktorí vypovedajú proti Smeru, označil Fico za udavačov, uvádza to portál slovensko.hnonline.sk.
Takéto stretnutia nikdy neboli a vo výpovediach sú obrovské rozpory

Robert Fico tvrdí, že prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Ondrej Repa spolu s dvoma vyšetrovateľmi na východnom Slovensku pracujú na tom, aby dokázali Smer obviniť zo zločinu organizovanej skupiny. „Máme interné informácie, že intenzívne pracuje Repa a jeho tím na hľadaní akýchkoľvek  blbostí,“ povedal Fico na tlačovom brífingu.

Šéf Smeru-SD zašiel ešte ďalej, tvrdí, že sa tak deje na príkaz Igora Matoviča. Robert Fico označil kajúcnikov, ktorí vypovedajú proti strane Smeru-SD a jej blízkym osobám, za udavačov. „Aby naplnili túto úlohu, potrebujú dôkazy. A aj preto sa začali objavovať dôkazy od udavačov,“ povedal Fico a dodal, že tieto osoby za to dostávajú rozličné odmeny. „Je tu aj výpoveď pána Imreczeho. Nebudem atakovať človeka, ktorý je vo výkone väzby. Viem si predstaviť, aký je tam v tomto teple týraný a tlačný do toho, aby hovoril,“ skonštatoval Fico.

František Imrecze sa mení na „zlatého slávika“. Rozhodol sa totiž zaspievať aj o Robertovi Ficovi
Vyšetrovatelia sa pomaly šplhajú aj k Robertovi Ficovi a jeho najbližším spolupracovníkom. „Spievať“ sa totiž rozhodol aj bývalý šéf Finančnej správy František Imrecze. Niet sa preto čo čudovať, že Robert Fico je nervózny a čo najskôr chce byť opäť... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


Bývalý šéf Finančnej správy František Imrecze mal podľa medializovaných informácií vypovedať o údajných tajných schôdzkach, kde sa s čelnými predstaviteľmi Smeru mali rozoberať aj daňové kauzy Igora či Andreja Kisku. Spomínať mal mená ako Norbert Bödör, Tibor Gašpar, Robert Kaliňák či dokonca Peter Kažimír. Fico označil tieto stretnutia za vymyslené. „Plne si uvedomujem situáciu, v ktorej sa nachádza pán Imrecze. Rovnako chápeme, prečo si vymýšľajú udavači. Nebezpečné je to, že takéto stretnutia nikdy neboli a aj to, že vo výpovediach sú obrovské rozpory,“ bránil seba, svojich najbližších spolupracovníkov, ale aj svoju stranu šéf Smeru-SD.

Fico: Matovič je jeden nevzdelaný a neschopný intrigán, ktorý kradol a zneužíval svoju rodinu (VIDEO)
Slovenský parlament sa opäť premenil na cirkusovú manéž, v ktorej sú hlavnými zabávačmi poslanci koalície. Opozícia by sa aj smiala, bol by to však smiech cez slzy. Napokon, zostrih videa z neoficiálnej „chodbovej“ tlačovky, ktorý na svojom profile... Čítať ďalej
30 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik