Český komentátor Baťa: Čo sa o vakcínach nehovorí, naopak, čo sa musí ututlať
04 | 07 | 2021 I Ivan Brožík

Politická reprezentácia a z časti aj odborná verejnosť vyvíja cez nimi finančne podporované médiá nemalý tlak na vakcináciu nás, občanov. Je to vraj dôležité na to, aby sa eliminovalo ďalšie nebezpečenstvo možného návratu Covidu-19, píše v komentári Jiří Baťa. Popri tom sa veľká časť informácií k tejto téme spoločnosti všeobecne zatajuje.


"Stretávame sa so skúsenosťami, ktoré vypovedajú o nekoordinovaných, neuvážených a nezodpovedných opatreniach a informáciách o nich zo strany oficiálnych miest a mainstreamu." Píše český nezávislý komentátor Jiří Baťa na portáli prvnizpravy.cz.
Zrodili sa noví odborníci

Medzititulok je parafrázou na gýčové heslo v názve diela boľševika Antonína Zápotockého "Vstanou noví bojovníci", ktoré žalo úspechy v päťdesiatych rokoch minulého storočia u nás. "Je tu  neočakávaný či skôr prekvapujúci počet "odborníkov" zaoberajúcich sa pre nich úplne neznámou problematikou pandémie Covidu-19. Snažia sa dostať svoje meno do povedomia verejnosti a hlásajú poznatky, resp. odborne vyfabulované domnienky a názory na pandémiu. Samozrejme majú množstvo predikcií, rád a svojráznych odporúčaní, ale aj bludov a lží, čo a ako by sa malo robiť, resp. v potieraní pandémie postupovať.

Lekári: Povinná vakcinácia detí nie je vhodná, bol by to problém
Na očkovanie proti koronavírusu sa môžu od pondelka hlásiť aj deti od 12 rokov. Pokiaľ časť odborníkov hovorí, že očkovanie mladších ročníkov má význam, sú tu aj takí, ktorí s tým nesúhlasia. Lekári sa však zhodujú v jednom. V žiadnom prípade by... Čítať ďalej
10 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Inflační pseudoodborníci

"Títo špecialisti, experti a odborníci v úlohe fundovaných znalcov virologickej pandemickej problematiky prichádzajú so svojimi poznatkami. Tým do značnej miery vytvárajú chaos v myslení a názoroch občanov. Ľudia sa totiž v rôznosti a obmenách odborných stanovísk nevyznajú a nevedia, čomu a komu veriť. Tak napr. O vakcínach Pfazer, BioNTech a Moderna sa tvrdilo, že boli riadne odskúšané a ich účinnosť presahuje 92percent Mnohí tomu verili, resp. veria dodnes. Že však majú aj vedľajšie účinky, o tom sa nehovorilo.Apropo, túto problematiku rokoval a riešil aj Fínsky parlament ktorý konštatoval, že menovaným vakcínam proti Covid -19 bola udelená iba "podmienečné" (nie definitívne) autorizácie z EMA a že proticovidová vakcína je, okrem iného, ​​vlastne maskovaný, životu nebezpečný toxín!" Píše Jiří Baťa.
Báchorky a podvodné tvrdenia

"Dnes už teda vieme, že tieto vakcíny nie sú všestranne použiteľné a hlavne, nie sú ani úplne bezpečné! Ostatne, to sa potvrdilo u vakcín Pfazer, hlavne však pri Astra-Zeneca, ktoré čo do kvality a vedľajších účinkov dopadli najhoršie a ich použitie mnoho krajín z bezpečnostných dôvodov ukončilo. Pozitívne ladené báchorky sa tiež viedli o vakcínach Johnson and Johnson napriek tomu, že táto firma nikdy pred tým žiadne vakcíny nevyrábala, s ich vývojom nemala žiadne skúsenosti. Napriek tomu bola komisiou EMA vakcina tejto firmy bez veľkých problémov schválená k aplikácii proti Covidu-19."
Mali stačiť dve dávky, ale nestačia

Citujme však publicistu Baťu ďalej: "Ďalším, o nič menej závažným problémom je skutočnosť, že podľa doteraz predpokladanej dvojitej aplikácie vakcín, bude podľa niektorých odborníkov asi nutná aj treta vakcinácia. Ak nie u niektorých vakcín, resp. vekových skupín dokonca každoročné očkovanie! Ide totiž o to, že nie je vylúčený výskyt ďalších mutácií a neznámych foriem Covidu-19, ktoré existujúce vakcíny nie sú schopné bezpečne paralizovať."

"Paradoxne nie sú vylúčené ani vedľajšie účinky vakcín súčasných, na ktoré dôrazne upozorňuje množstvo významných zahraničných, ale rovnako tak domácich odborníkov z odboru medicíny, virológie, biológie, či ľudí z výskumu a pod. Nie je od veci tiež spomenúť, že vakcíny nemajú stopercentný biologický pôvod, že sú v nich zahrnuté aj chemické a kovové prvky a zlúčeniny, ktoré, ako tiež upozorňuje rad odborníkov, môžu ovplyvniť ako mRNA, tak DNA."

Lekár Andrej Janco šokuje: Očkovať sa nedám! Toto nie je vakcinácia, ale skôr génová terapia (VIDEO)
Mnohí Slováci prehodnotili svoj postoj k očkovaniu proti koronavírusu a ich záujem oň pomaly opadá. Niektorí, ako doktor Andrej Janco, sú však od začiatku proti nemu. Vysvetľuje to aj vo videu, ktoré na sociálnej sieti zverejnil Rastislav... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ignorácia rezolúcie rady Európy

"Napriek všetkým doteraz známym skutočnostiam a skúsenostiam, je organizovaný silný informačný nátlak na očkovanie, hoci sa jedným dychom tvrdí, že očkovanie je úplne dobrovoľné (pozri: Rada Európy (CoE), rozhodla v resoluci č.2361 (2021 ) o zákaze ustanovenie povinnosti očkovania členským štátom vrátane SR.Členské štáty EÚ sú povinné: 7.3.1 zabezpečiť, aby občania boli informovaní o tom, že očkovanie nie je povinné a že na nikoho nie je politicky, spoločensky ani inak vyvíjaný nátlak, aby sa nechal očkovať, ak si to sami neželajú; 7.3.2 zabezpečiť, aby nikto nebol diskriminovaný za to, že nebol očkovaný kvôli možným zdravotným rizikám alebo nechcel byť očkovaný; ️ 7.1.5 zaviesť nezávislé programy odškodnenia za očkovanie s cieľom zabezpečiť odškodnenie za neprimerané škody a škody spôsobené očkovaním)."
Reči o právnom štáte sú iba nechutnou frázou

"Ak sa naši politici domnievajú, že len slovné deklarácie o právnom štáte (de facto virtuálne) stačia na to, aby naša spoločnosť bola považovaná za právny štát, sú na veľkom omyle. Aj tie najvyspelejšie štáty napr. Švajčiarsko, Švédsko ai., sa bez zákonnej zodpovednosti nezaobídu. To sa tiež, na rozdiel od nás, efektívne prejavuje na ich technologickej vyspelosti a morálno vyspelej občianskej spoločnosti, končí svoj článok na webe prvnizpravy.cz Jiří Baťa.

 

Doktor Lipták varuje: Plošná vakcinácia v krátkom čase je hazard
Popredný lekár Peter Lipták na Facebooku zdieľal svoje obavy z vakcíny proti koronavírusu. K článku o tom, ako spoločnosť Pfizer vykonáva v Izraeli nepovolené experimenty na ľuďoch, povedal, že vakcinácia populácie je jasný hazard. Čítať ďalej
22 | 01 | 2021 | Timotej Dudka