Lekár Szalay: "Začali sa očkovať jedovatí ľudia. Ani to nechcú, idú z donútenia!"
03 | 07 | 2021 I Petra Demková

Vrchný lekár Bratislavského samosprávneho kraja Tomáš Szalay informuje na Facebooku o zaujímavej skutočnosti. Zmenil sa profil očkovaných. Tí ktorí začali chodiť teraz, sú jedovatí a konfliktní. Očkovať sa nechcú z presvedčenia, ale z donútenia.


MUDr. Szalay informuje, že Bratislavský samosprávny kraj začal očkovať vakcínou  Johnson&Johnson. „Rozhodnutie o štarte očkovania vakcínou od Johnson&Johnson padlo na poslednú chvíľu. Ale keďže máme radi výzvy, VKOC BSK to dokázalo pripraviť prakticky za jeden a pol dňa. V Čakárni bolo dosť ľudí, aby to vydalo na jeden očkovací deň. Dnes sme Johnsonom zaočkovali 2953 ľudí,“ pridáva detaily lekár. Szalay informuje aj o tom, že priemerný vek očkovaných bol 40 rokov.

Profesor Hrušovský: "Nepodstupujeme vakcináciu, ale génovú manipuláciu!"
Na Slovensku v posledných dňoch rezonuje najmä otázka vládneho zákona, ktorý má urobiť neočkovaným zo života peklo. Povinnosť, či dobrovoľnosť očkovania polarizuje celú spoločnosť a politici situácii absolútne nepomáhajú. Čo si o očkovaní myslí... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Diana Zaťková


Podľa toho, čo píše Tomáš Szalay, je zaujímavé, že ľudia sa podľa výberu vakcíny delia aj na konkrétne charakterové skupiny.

Podľa Szalaya boli veci v očkovacom centre v posledných dňoch iné, ako zvyčajne. „Bola to zaujímavá skupina ľudí. Slovanistickí SBSkári mi vravia, že najradšej slúžia, keď podávame Pfizer. Majú najmenej problémov pri bráne. O dnešných očkovancoch mi povedali, že sú jedovatí,“ napísal na Facebooku Szalay.

„Potvrdili mi to aj registrátori, lekári a sestry. Samozrejme, nejdem to zovšeobecňovať na všetkých, ani nie na väčšinu, ale významnú časť ľudí dnes tvorili takí, ktorí k nám neprišli z presvedčenia, ale po tlaku z avizovaných opatrení. Prichádzali v napätí a vo vnútornom konflikte. A dávali to najavo. Už aj u nás sa objavili prípady, keď ľudia chceli len o potvrdenie o zaočkovaní a navrhovali sestre, aby ich nepichla (neuspeli, pichla ich),“ informuje Szalay. Na záver pridal ešte posledný údaj, viac ako 15% z pozvaných neprišlo. To je rovnako nezvyčajne vysoké číslo.

Belousovová: Ako ovce chcú všetkých nahnať na očkovanie experimentálnymi vakcínami
Téma povinného očkovania proti koronavírusu stále rezonuje Slovensko. Do debaty o ňom sa zapájajú nielen bežní občania, ale aj politici. Jednou z nich je aj šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová, ktorá v statuse tento zámer vlády... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik