31 dôvodov, prečo sa nebudem očkovať (rabín Chananya Weissman)
03 | 07 | 2021 I Imrich Kovačič

Očkovanie nie je sloboda a nič nerieši, tvrdí rabín Chananya Weissman, ktorého logické zamyslenie zverejnil kanadský portál Common Ground už pred niekoľkými mesiacmi. Hlavný denník Vám prináša preklad pôvodného statusu tohto židovského rabína.




  1. Toto ani nie je ochranné očkovanie. Podľa definície vakcíny, by táto mala ochrániť očkovaného jedinca proti istej cielenej chorobe. Terajšie vakcíny na COVID-19 však negarantujú imunitu voči ničomu. V najlepšom prípade len znižujú riziko závažných príznakov choroby, ak ju niekto dostane. A preto to možno považovať skôr za lekársky zákrok a nie za ochranné očkovanie.
    Nechcem absolvovať lekársky zákrok proti takej chorobe, ktorou netrpím.

  2. Farma-business, politici, zdravotníctvo aj média sa spojili a nazývajú to svorne vakcínou. Ibaže tu vôbec nie je ešte žiadna vakcína. Robia tak iba s úmyslom manipulovať ľudí, aby sa cítili v bezpečí, ak sa podrobia takémuto lekárskemu zákroku.
    Nakoľko sú to klamári, nedôverujem im, a nechcem mať nič spoločného s takouto terapiou.

  3. Predpokladané benefity takéhoto zákroku sú veľmi nízke a trvajú len krátkodobo. Priznávajú to aj niektoré vlády a už rozprávajú aj o tom, že budú potrebné ďalšie a ďalšie „vakcinácie“. Nikto však nevie dokedy to potrvá, ale už teraz vedia, že to bude stále narastať.
    Nie som ochotný sa stať takýmto závislým pacientom, do ktorého budú pumpovať novšie a novšie produkty farmaceutických výrobcov s cieľom odolávať takým vírusovým ochorenia, ktorým tieto injekcie ani nevedia zabrániť.

  4. Posilňovaním svojho prirodzeného imunitného systému môžem znížiť riziko, že dostanem vážnu virózu. V prípade, ak dostanem nebezpečnú virózu, tak ju môžem liečiť vitamínmi a starými osvedčenými liekmi, ktoré pôsobia zázračne a bez rizika neznámych vedľajších účinkov.
    Chcem sa na chorobu liečiť a chcem byť zdravý.

  5. Vládni predstavitelia presvedčivo deklarujú, že toto očkovanie je bezpečné. To však nemôžu vedieť, nakoľko ani šajnu nemajú o dlhodobých následkoch, ktoré budú ešte niekoľko rokov stále otázne. Možno sa zahrať s myšlienkou že je to bezpečné, ale je klamstvo tvrdiť niečo, čo sa nedá dokázať.
    A nakoľko sa neštítia takto klamať, tak im rozhodne nedôverujem a nechcem sa stať ich pacientom.

  6. Výrobcovia vakcín neberú na seba žiadnu zodpovednosť, ak by sa stalo niečo neočakávane zlé a nebude ich možné ani žalovať. A podobne je to aj s politikmi, ktorí vnucujú túto terapiu. Nie som ochotný prijať nový experimentálny prípravok, ak za ním nestoja osoby s plnou zodpovednosťou a ochotou niesť následky v prípade negatívneho dopadu.
    Nie som ochotný riskovať svoje zdravie, či dokonca život, ak oni nie sú ochotní prijať žiadnu zodpovednosť.

  7. Ministerský predseda Izraelu priznal, že bol izraelský ľud vybraný pre tento laboratórny pokus.(ide iba o tvrdenie autora tohto článku, ktoré HD nedokázal presvedčivo dohľadať z relevantných zdrojov pozn. red.)
    Nie je mojim záujmom stať sa pokusným králikom a svoje telo nedarujem na vedecké pokusy.

  8. Izrael sa zaviazal, že v súvislosti s celonárodným pokusom vakcinácie poskytne všetky lekárske dáta jednej cudzej farmaceutickej firme. Nikdy som nedal súhlas, aby moje zdravotné informácie poskytol štát komukoľvek. Ale oni sa ma ani neopýtali, či by som s tým súhlasil.
    Nebudem sa podieľať na tomto špinavom podnikaní.

  9. Oficálni predstavitelia firmy Pfizer verejne deklarovali, že aj napriek veľmi pozitívnej kampani ešte sami neprijali očkovanie. Tvrdia, že by to považovali za nespravodlivé, ak by sa oni tlačili dopredu. Toto je však smiešny argument a neuveriteľná bezočivosť, keď sú schopní takéto čosi vyhlásiť. Takéto rešpektovanie „poradia“ je len ich výmysel. A na dôvažok títo vlastníci súkromných lietadiel, či vlastných ostrovov sú známi aj tým, že nečakajú poctivo a slušne v rade, pokým niečo nedostanú najskôr stá milióny plebsu, a až potom by sa uspokojili s tým, že príde rad aj na nich. Vedia sa veľmi dobre predbiehať a ak by ich tvrdenia boli pravdivé, boli by prví v poradí.
    Nikomu by nevadilo, ak by si tých pár vakcín stiahli pre seba. Nikto by ich neodsudzoval.

  10. A médiá moci bez výhrad prijali túto smiešnu argumentáciu. Ba naopak, chvália vedenie Pfizeru za svoju obetavosť za to, že neprijali vlastnú pokusnú liečbu, kým mi všetci ju neabsolvujeme. Nedôverujem im nakoľko nás považujú za takých blbcov. Nech ma len kľudne predbehnú v rade netrpezlivých čakateľov.
    Ja budem určite medzi poslednými.

  11. Tri fakty, ktoré si treba utriasť:
    Bill Gates pre prežitie ľudstva
    Bill Gates tvrdí, že život sa vráti do normálu až po zavedení druhej generácie vakcín proti Covid-19
    Technologický magnát Bill Gates uviedol, že život sa môže vrátiť do normálnych koľají, až keď bude druhá generácia vakcín proti Covid-19 široko dostupná a vírus bude odstránený po celom svete, informuje portál RT. Čítať ďalej
    13 | 10 | 2020 | Marek Molnár
    túto vakcinačnú kampaň za kľúčovú.
    Bill Gates je
    Robert F. Kennedy ml. otvorene obvinil Billa Gatesa zo snahy vyhladiť časť populácie
    Robert F. Kennedy mladší ostro vystúpil proti Gatesovi a jeho žene Melinde, ktorí chcú podľa neho „očkovaním proti koronavírusu“ vyhladiť väčšiu časť svetovej populácie. Napísali EPOCH TIMES. Čítať ďalej
    25 | 04 | 2020 | Preklad: Redakcia HD
    , že je na svete priveľa ľudí a je nutné populáciu zredukovať.
    Billa Gatesa, jedného z najbohatších ľudí na svete ešte nezaočkovali. Žiadny zhon. (toto tvrdenie autora už v súčasnosti zrejme neplatí,
    Bill Gates dostal vakcínu proti Covid-19, do ktorej sám investoval milióny
    Zakladateľ spoločnosti Microsoft Bill Gates dostal prvú dávku vakcíny proti Covid-19 po tom, čo investoval niekoľko miliónov do jej vývoja a distribúcie, informuje portál RT. Čítať ďalej
    23 | 01 | 2021 | Marek Molnár
    . pozn. red.)

    Ale nie, ja mu ochotne prepustím tú starostlivosť, akú on pripravil pre mňa.

  12. Moc totálne predpojato oslavuje túto liečbu. Politici aj médiá sa snažia naviesť obyvateľstvo, aby to považovali za gesto cti a občiansku povinnosť. Prednosti tejto vakcinácie však vo veľkej miere prehnali a riziká úmyselne nechávajú mimo pozornosti. Neznáme okolnosti sa snažia zamiesť pod koberec a akékoľvek spojenie s vakcínou okamžite cenzurujú ako hoax.
    Nakoľko sú klamári a manipulujú, nebudem riskovať vlastnú pohodu pre ich uspokojenie.

  13. Prebieha tu enormne silná propaganda za akceptovanie vakcinácie. Politici a slávne osobnosti si dajú zhotoviť selfíčka ako ich očkujú (ale možno, že to len naznačujú, aby to tak vyzeralo), aby potom médiá urobili veľký hum-buk. Vytvára sa tým iba dojem, že ide o najdôležitejší, najmúdrejší, najzábavnejší a najradostnejší čin, aký mohli urobiť. Toto je v histórii asi najväčšia marketingová kampaň. Je to veľmi nevhodné konanie pre akýkoľvek lekársky zásah, tobôž nie počas jeho experimentálnej fázy.
    A toto vo mne vzbudzuje zdesenie.

  14. Masy ľudí sa uveličene stavajú do radov na vakcináciu, zdieľajú na sociálnych sieťach zábery z aktuálne prebiehajúceho očkovania, či o svojich dokumentoch získaných za účasť na experimente a vytvárajú tak tlak na iných aby ich nasledovali. Je v tom niečo choré a odstrašujúce, čoho sa ja celkom určite nechcem zúčastniť. Nikdy som nebral lieky len preto, že to „robia všetci“ a „hotovo“.
    A určite to teraz nezačnem robiť.

  15. Kto sa odváži vzniesť výhrady proti tejto kampani, tomu ublížia, obviňujú ho, vysmievajú sa mu, cenzurujú ho, izolujú, pohrozia a vyhodia zo zamestnania. Sem patria tí zdravotnícki odborníci, ktorí vyjadria svoje obavy na základe vedecký podložených faktov v súvislosti s vakcináciou. Ošetrovatelia, ktorí prejavia oprávnené obavy, lebo boli svedkami toho, ako opatrovaní pacienti skolabovali a zomreli krátko po podaní vakcíny. Ak moc odstráni takých dobrých ľudí, ktorí sa odvážia vyjadriť svoje obavy z nebezpečnej experimentálnej liečby – aj keď nie sú otvorene proti - , tak potom radšej dôverujem týmto poctivým ľuďom ako oficiálnej štátnej moci.
    Neviem si spomenúť ani na jeden prípad z histórie, kedy česť a spravodlivosť stála na strane moci.

  16. Toto je najväčší lekársky experiment v histórii ľudstva.

  17. Schválne to nedeklarujú, ako najväčší lekársky experiment ľudstva, a dokonca vôbec nie sú ochotní priznať, že by sa jednalo o lekársky experiment.

  18. Ak by boli úprimní k masám, len málokto by súhlasil stať sa účastníkom experimentu. Klamlivá manipulácia ľudí je v protiklade s lekárskou etikou a hodnotami demokracie.
    Nedovolím, aby neetickí ľudia, ktorí sa zapredali takýmto praktikám robili pokusy aj so mnou.

  19. Zdravotnícky systém vôbec neinformuje ľudí. Stal sa marketingovým nástrojom pokusného liečiva, slúžiac tak nadnárodným firmám a politikom, ktorí s nimi uzavreli obchodnú dohodu. Toto je v príkrom rozpore s ich poslaním starať sa len o zdravie svojich pacientov.
    Nakoľko sa zdravotníctvo stalo korumpovateľným, a stalo sa korporátnym a politickým nástrojom, nedôverujem ich pokusnému liečivu, ktoré by mi tak veľmi, veľmi chceli podať.

  20. Vyvíjajú na nás tlak, aby sme sa dali zaočkovať. Toto sa tiež prieči lekárskej etike a základom demokratickej spoločnosti.
    Aby som niečo neurobil, to najskôr dosiahnu tak, že ma budú nútiť to urobiť.

  21. Vláda (izraelská, pozn red.) na tridsať rokov utajnila všetky informácie súvisiace s vakcinačnou kampaňou. Ale to je taký charakter informácií, ktoré majú občania právo vedieť a malo by byť povinnosťou vlády to v plnej miere zdieľať s celým národom. Čo skrývajú? To fakt, čakajú odo mňa, že uverím, že všetko je „kóšer“, že oni majú starosť o moje zdravie? Naposledy to spravili s deťmi z Jemenu. Ak to nepoznáte, vyhľadajte si to. A práve teraz tlačia podobný scenár.
    Ani vtedy sa im nepodarilo pomýliť ma, a nebude to ani teraz.

  22. Vláda si dovolí zdieľať naše osobné zdravotné informácie s cudzou firmou, ale nezdieľa s nami vlastné postupy súvisiace s touto vecou?
    Som zhrozený.

  23. Vláda mobilizovala lekárov, rabbínov, médiá a celé masy, aby zahanbovali tých, ktorí sa nenechceli dať zaočkovať novým prípravkom. Pečatia nás najodpornejšími značkami. Vravia, že veríme v šialené sprisahania, že sme proti vede, že sme sebeckí, že sme vrahovia, že sa nestaráme o starých, že je to naša chyba, že musí vláda pokračovať v drastických obmedzeniach. Že to je všetko len preto, lebo nedovolíme, aby nás zaočkovali pokusnou injekciou. Ale nás sa neopýtali. Ešte aj tým argumentujú, že je to naša náboženská povinnosť dať sa zaočkovať, a ak tak neurobíme je to smrteľný hriech. Vravia, že ak sa nedáme zaočkovať, tak budeme musieť navždy ostať doma, budeme vyčlenení z každodenného bežného života. Je to hrozné, odporné. To sa prieči zdravému rozumu, morálke aj Tóre. Vzbudzuje to vo mne hrôzu a posilňuje presvedčenie, aby som týmto ľuďom nedôveroval, neprijal ich nátlakové očkovanie.
    Ako sa to len opovažujú?

  24. Poznám mnoho takých ľudí, ktorí sa dali zaočkovať. Ani jeden z nich si nepreštudoval nič vedeckého o očkovaní, nezvažoval potencionálne výhody a riziká a neporovnával očkovanie s inými možnosťami ochrany svojho zdravia. V skutočnosti pred rozhodnutím neboli oboznámení a nerozhodovali sa o tom, či je to to najlepšie riešenie. Ba práve naopak, silná kampaň, propaganda, tlak a strach a slepá dôvera spôsobili rýchle rozhodnutie. Lebo v to verí „väčšina odborníkov“ (predpokladajúc, že oni si všetko dôkladne preštudovali a získali presvedčenie), slepá dôvera, až hysterický strach, lebo ich presviedčali aj dôveryhodní rabíni, že je to jediná cesta k životu.
    Ak pozorujem až takýto hysterický postoj okolo lekárskeho zákroku, stávam sa veľmi podozrievavým a varujem pred ním.

  25. Farmaceutické firmy majú dlhý a pozoruhodný zoznam v svojej minulosti ohľadom masových vrážd spôsobených ich zázračnými liečivami, ktoré natlačili dôverujúcim masám chorľavého a niekedy aj zdravého ľudstva a to dokonca aj vtedy, keď už škodlivé vlastnosti zázračných liekov boli známe. Namiesto toho, aby okamžite prestali podávať tieto nebezpečné preparáty, kým sa problémy nevyšetria a nevyriešia, urobili všetko preto, aby sa pravdivé informácie zatajili, ututlali, a svoje smrtiace preparáty naďalej tlačili na trh. Ak sa firmy a ľudia stavajú takto nevšímavo a bezcitne k ľuďom tak im neverím, nech sa ich prípravok akokoľvek blyští v pozitívnom trblietaní marketingovej kampane.
    Toto nie je ich prvé „rodeo“.

  26. A v skutku, hororové príbehy sa bleskovo šíria. Ale politikov to akosi nevie rozhádzať, zdravotníctvo ich posunie na bok, že nesúvisia s očkovaním, alebo sú vraj zanedbateľné. Mediá tomu nevenujú pozornosť a farma-firmy na plný plyn idú vpred a umlčujú tých, čo bijú na poplašný zvon, zastrašujú ich, ponižujú a trestajú. Je úplne jasné, že moja pohoda a môj život nie je ich prioritou. Nebudem ďalším pokusným králikom v ich laboratóriu.
    Nerisknem aby sa práve so mnou prihodila najbližšia nevhodná zhoda okolností.

  27. Aj keď zomrelo množstvo ľudí krátko po podaní vakcíny –medzi nimi aj úplne zdraví a mladí ľudia- nesmieme sa ani len zmieniť o tom, že by to mohlo mať niečo spoločné s vakcínou. Len Pán Boh vie prečo, ale takýto predpoklad by bol proti vede, aj keď to bude naďalej spôsobovať smrť ďalším a ďalším. Naopak, moja mienka je, že nevedecké je si to nevšímať, čo bude spôsobovať ešte viac úmrtí, ak budú zapierať, že môže byt spojitosť medzi očkovaním a zomieraním, a ak budú cenzúrovať tých, ktorý budú hľadať súvislosť. Nevedeckí sú tí, ktorí nie sú zvedaví, či existuje takáto spojitosť. A práve tí istí ľudia sú názoru, že ja som povinný sa dať zaočkovať.
    Ďakujem, až keď osprostiem!

  28. Je mi odporné, ak jeden farmaceutický produkt je až kultovo zbožňovaný.
    Ja sa nemienim zúčastňovať na takejto ceremónii.

  29. Môj obvodný lekár ma sústavne nabáda na očkovanie, ale ešte ma neinformoval o vlastnostiach vakcíny, a ani o eventuálnych ďalších možnostiach. To čo viem, je mimo oficiálnych zdrojov. Viem to z vlastnej iniciatívy od iných.
    „Oprávnený súhlas“ je síce „podmienený“, ale aj tak sa stáva súhlasom. Ja toto odmietam.

  30. Mám prekuknuté všetky klamstvá, korupciu, propagandu, manipulácie, cenzúru, zastrašovanie, porušovanie lekárskej etiky, ako aj chýbajúcu vedeckú poctivosť. Rovnako tak zatajovanie nepríjemných nežiadúcich vedľajších účinkov, odmietanie oprávnených pochybností, hystériu, ba až kultové správanie, nevedomosť a obmedzenosť. Mám obavy z lekárskej aj politickej tyranie, utajovanie postupov, chýbajúcu skutočnú starostlivosť o ľudské zdravie, chýbajúce dodržiavanie základných ľudských práv, deformáciu Tóry a zdravého ľudského rozumu. Odmietam démonizáciu dobrých ľudí, najväčší lekársky pokus všetkých čias, riadený bezbožnými ľuďmi. A vidím aj nezodpovednosť tých ľudí, ktorí požadujú odo mňa, aby som si „hodil kocku“... Všetko to vidím, a rozhodol som sa, že všetci tí môžu zaujať moje miesto v rade. Spoľahnem sa na Boha. Budem používať ducha, ktorým ma obdaril a spolieham sa na svoje prirodzené intuície.
    Toto vedie ku konečnému dôvodu a sumarizuje všetko to, prečo sa nedám zaočkovať.

  31. Všetko tu veľmi smrdí.


Profesor Hrušovský: "Nepodstupujeme vakcináciu, ale génovú manipuláciu!"
Na Slovensku v posledných dňoch rezonuje najmä otázka vládneho zákona, ktorý má urobiť neočkovaným zo života peklo. Povinnosť, či dobrovoľnosť očkovania polarizuje celú spoločnosť a politici situácii absolútne nepomáhajú. Čo si o očkovaní myslí... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Diana Zaťková