Toto je už čo? Táto banda si myslí, že všetko sa dá kúpiť a predať za peniaze, soptí Belousovová
01 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Doslova šialený nápad nášho financmajstra Igora Matoviča platiť ľuďom za sprostredkovanie očkovania sa nestretol vôbec s porozumením. Ba niektorých doslova rozzúril. Patrí medzi nich aj Anna Belousovová.


Súčasná predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová to veru v statuse na sociálnej sieti poriadne „vysvetlila“ súčasnej koalícii. Tá totiž chce dávať ľuďom peniaze za to, že niekoho privedú na očkovanie. „Pre celú koalíciu je všetko na predaj,“ hnevá sa hneď na úvod.
Oni občanov Slovenska vôbec nepovažujú za svojich partnerov

Belousovová si je istá, že pre súčasnú koalíciu je podľa včerajšieho hlasovania o odvolaní Matoviča na predaj aj česť a morálka. „Jeho najväčší kritici z SaS na čele s ich predsedom Sulíkom po tvrdých vyjadreniach na adresu Matoviča nakoniec vyfučali ako balóniky (ryškové balóniky) a podržali ho vo funkcii ďalej," píše Belousovová, podľa ktorej asi preto, mohol prísť s nasledovným „geniálnym“ nápadom:

"Štát bude platiť tých, čo ukecajú ďalších na očkovanie. Najviac sa platí za každý kus nad 60. To mi pripomína takzvaných šmejdov. Aj tí sa zameriavajú na tých starších a bezbrannejších. Štát bude platiť aj ceny v lotérii, do ktorej zaradí očkovaných. To bude vlastne už druhá lotéria, do ktorej budú zaradení."

„Podľa najnovších informácií zo svetových médií je očkovanie lotériou aj tak samo o sebe,“ konštatuje smutne Belousovová.

Spôsob, akým sa snaží vládna koalícia zvýšiť počty zaočkovaných hovorí jasne, že:

- táto banda si myslí, že všetko sa dá kúpiť a predať za peniaze,

- že ľudia sú naozaj tupé hoviadka, ktorým stačí dať nažrať a oni pôjdu, kam budú chcieť,

- jednoducho občanov Slovenska nepovažujú za svojich partnerov, s ktorými treba diskutovať, ale stačí metóda cukru a biča.

„Pán Matovič, liečiť sa, liečiť sa, liečiť sa!“ odkazuje Blaha sokovi Matovičovi sťa by V. I. Lenin (VIDEO)
V našom parlamente sa včera opäť diali veci, ktoré patria inde, no nie do najvyššieho zákonodarného orgánu. Odvolávanie Igora Matoviča so sebou i tentokrát prinieslo množstvo útokov a invektív. Zapojil sa do nich aj poslanec Smeru Ľuboš Blaha,... Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Za kulisami sa vedia vždy a na všetkom dohodnúť

„Niekomu peniaze za lov dušičiek novoočkovancov a niekomu, kto chce veľa vedieť, strata osobnej slobody a ďalšie tresty. O nich platí: podľa seba súdim teba! To oni sú všetci do jedného na predaj ako také prostitútky. Pardon! Tie to robia z núdze. Títo sa predávajú z nenažratosti,“ soptí ďalej Belousovová.

Podľa nej sme to názorne mohli vidieť pri odvolávaní Matoviča. „To bolo rečí, aký je škaredý, ako s ním už nikdy a podobne. A nakoniec? Balóniky vyfučali. A na nich spľasol nadpis: SaS ide o Slobodu a Solidaritu. Lebo im nikdy nešlo o vašu slobodu a nikdy sa ani solidarita netýkala vás!“ pokračuje v kritike SaS šéfka strany Národ a Spravodlivosť.



„Sloboda pre spoločné koaličné kšefty a solidarita so svojimi ľuďmi. Myslite na to, keď znovu začne Sulík a jeho balóniky nadúvať líca a hrať sa na vzbúrencov proti Matovičovi. Je to len ich spoločná hra. Za kulisami sa vedia vždy a o všetkom, čo potrebujú, dohodnúť,“ končí poriadne ostrý status Anna Belousovová.

Belousovová: "Každý deň s touto vládou je katastrofa. Na čom frčí Sulík, keď to nevidí?"
Politička Anna Belousovová v poslednom období múti viac vody na sociálnej sieti ako v politike. Treba však uznať, že politickú scénu sleduje a má k nej aj čo povedať. Naposledy ju šokoval výrok Sulíka, že ľudia predčasné voľby nechcú. "Neviem... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Diana Zaťková