„Pán Matovič, liečiť sa, liečiť sa, liečiť sa!“ odkazuje Blaha sokovi Matovičovi sťa by V. I. Lenin (VIDEO)
01 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

V našom parlamente sa včera opäť diali veci, ktoré patria inde, no nie do najvyššieho zákonodarného orgánu. Odvolávanie Igora Matoviča so sebou i tentokrát prinieslo množstvo útokov a invektív. Zapojil sa do nich aj poslanec Smeru Ľuboš Blaha, ktorý zostrih svojho vystúpenia zverejnil vo videu.


Ľuboš Blaha je známy odporom k Igorovi Matovičovi. Keď už mal možnosť, opäť mu riadne naložil. A aby to nezostalo utajené len v parlamente, zostrih svojho vystúpenia zverejnil vo videu na sociálnej sieti. Ani jeho argumenty nezavážili a Matovič na ministerskej stoličke zostal.
Toto je minister financií, človek, ktorý ukradol ešte aj vlastnú diplomovku

„Ani priemerný olympijský skokan do vody neletí dole tak rýchlo ako vaše preferencie a vy sa tu vytlieskavate. Fantastické a ja vám k tomu gratulujem,“ začína Blaha vo videu. Svoje slová adresuje celému OĽaNO, ktorého je Matovič šéfom. „Matovič bol premiér smrť. Žiaden predseda slovenskej vlády v dejinách nezabil 12 600 Slovákov, iba Matovič so svojou biologickou zbraňou, celoplošným testovaním. Je to jeden obyčajný mäsiar,“ začína nakladať ministrovi financií podpredseda Smeru. „Matovič je kápo chobotnice, systému udavačov, systému udavačov, kvôli ktorému zomrel aj Milan Lučanský. Preboha, pozrite si dnešný rozhovor exšéfa NAKA Zuriana v Pluske a hanbite sa ako také psy, lebo to, čo ten človek povedal o vás, je niečo neuveriteľné. Milan Lučanský bol nevinný, zato váš Mikulec, vraj, berie úplatky,“ vracia sa Blaha k svojej obľúbenej téme Lučanský.

Vládne nám obyčajná mafia, ktorá sa navyše chytila do vlastnej pasce, konštatuje Blaha
Igor Matovič včerajšie odvolávanie v parlamente ustál, pretože žiadne sa nekonalo. Prirodzene, najviac to prekážalo koalícii, ktorá mala naostrené nože ako mäsiar pred zakáľačkou. Platí to aj o podpredsedovi Smeru Ľubošovi... Čítať ďalej
30 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Igor Matovič je minister financií, ktorý sa okolo ekonomiky motá len vtedy, keď spáchal daňové podvody s vlastnou mamičkou. Toto je minister financií. Človek, ktorý ukradol ešte aj vlastnú diplomovku. Asi najlepšie to vystihol váš koaličný partner Richard Sulík: „Matovič je odporný a zákerný človek.“ A tú svoju zákernosť ukazuje aj v dnešných dňoch,“ pokračuje v chrlení ohňa Blaha. „Vy zákerne idete trestať nezaočkovaných ľudí a hnať ich do karantény na dva týždne, ak niekam vycestujú na leto. Toto im idete urobiť podlo a zákerne. Vy ste číre zlo,“ bije do koalície smerácky podpredseda.

Blaha „postavil“ Matovičovu krvavú jedenástku. „Dosť bolo Matoviča! Odíď, zlo!“ volá smerák
Opozícia sa dnes v parlamente chystá odvolávať ministra financií a šéfa OĽaNO Igora Matoviča. No a podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha si na to už vysúkal rukávy a nachystané má nielen ruky, ale aj argumenty, ktoré zverejnil v statuse na sociálnej... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Áno, Matovič bojuje proti obludám, no vo svojej hlave a už desať rokov

Blaha ani v ďalšom vystúpení nezaprel zabávača, ktorý dokáže konkurovať aj Jožovi Pročkovi. „On je taký ten srdcervúci sloník v porceláne, Dávid, ktorý bojuje s Goliášom. On, keď sa ráno pozrie do zrkadla, tak tam asi reálne vidí Mela Gibsona a my všetci vidíme Borata,“ smeje sa Blaha.

A dodáva: „Ako sa vidí Igor Matovič to vieme, to bežný psychopat takto cíti, ale aká je realita. Je to jeden provinčný podvodníček, zbohatlík a milionár, ktorý zbohatol kšeftami s bielymi koňmi. Spomeňte si na Vandáka, na kšefty s Majským, ktorý tu robil daňové podvody s matkou. A dnes sa hrá, že je bezdomovec, že nemá žiadne peniaze a že si ho Pavlínka vydržiava ako zajačika,“ skonštatoval Blaha na adresu svojho úhlavného nepriateľa.



„A on povie, že robil všetko pre to, aby chránil životy ľudí. A preto máme na Slovensku 12 600 obetí, kdežto vo Fínsku, s rovnakým počtom obyvateľov je 969 obetí a v Nórsku 792. No keby nerobil všetko pre to, aby chránil ľudí, tak tu máme asi Armageddon,“ hovorí ďalej v rozprave podpredseda Smeru.

„A potom sme sa dozvedeli konečnú pravdu o Igorovi Matovičovi keď povedal, že on bojuje proti obludám. O tom nepochybujem, lebo on bojuje proti obludám vo svojej hlave už 10 rokov. A myslím si, že jediné, čo si zaslúži, je liečenie. Ako by mu odkázal Vladimír Iljič Lenin: Pán Matovič, liečiť sa, liečiť sa, liečiť sa,“ zakončil svoje vystúpenie typicky svojsky Ľuboš Blaha.

Blaha: Pán Matovič, ste si vedomý toho, že za svoje zločiny budete súdený? Spravodlivosť si vás dostihne! (VIDEO)
Slovenský parlament si žil aj včera svojím životom. Vojna koalícia verzus opozícia pokračovala veselo ďalej. A kto boli hlavnými aktérom, ak nie Blaha a Matovič? Podpredseda Smeru k zostrihu svojho vystúpenia napísal aj status, v ktorom šéfa OĽaNO... Čítať ďalej
25 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik