Právnička Laššáková: Názor na povinné očkovanie experimentálnou vakcínou s podmienečným schválením nezmením!
01 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenská vláda v súčasnosti robí všetko pre to, aby bolo u nás čo najviac zaočkovaných. A ako sa hovorí, rúbe pri tom hlava, nehlava. Nezaočkovaných dostáva do izolácie, čo sa nepáči ani právničke Judite Laššákovej.


Známa právnička Laššáková napísala skutočne ostré slová. Dostatočne však vystihujú to, čo sa tu začalo diať. S doslova núteným tlačením na vakcináciu proti koronavírusu sa strhlo dokonalé šialenstvo, ktoré diskriminuje nezaočkovaných. Laššáková v statuse poukazuje na to, že nech to dopadne akokoľvek, ona nikdy nebude súhlasiť s povinným očkovaním experimentálnou vakcínou.
Právo na život nie je absolútne, pretože z neho existujú povolené výnimky

Na Slovensku sa podľa nej ako huby po daždi objavili právnici, ktorí obhajujú možnosť zavedenia povinného očkovania proti Covid-19. „Nechápem, prečo toľko váhajú! Veď môžu pokojne dať ľuďom na výber, ako filipínsky prezident Duterte: buď vakcína, alebo väzenie. To je také demokratické a také moderné,“ píše na úvod statusu právnička Laššáková. Podľa nej takých právnikov, ktorí by sa postavili na stranu vládnych agresorov s vysoko vyvinutým inštinktom diktátorstva, potrebuje každá autoritárska vláda trpiaca spasiteľským komplexom. „Takýto prístup totiž nikdy nie je o samotnej profesii, ale o charaktere daného človeka,“ konštatuje ďalej. Dodáva, že vyjadrovanie sa k témam, v ktorých dotyčný tápe, nemá jasno alebo jasno má a schválne zavádza, je možné označiť rôzne.

Právnička Laššáková: Pán Šeliga a ostatní politici, netvárte sa, že očkovanie je povinné!
Známa právnička Judita Laššáková už skritizovala nejedného politika aj „politika“, a tak niet divu, že sa teraz pustila do „politika“ Juraja Šeligu. To, čo mu vytkla v statuse na sociálnej sieti by malo byť pre neho, a nielen pre neho, memento, nad... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Od babráctva, cez truhlíkovský syndróm, až po účelové rozkladanie demokracie a zavádzanie neslobody. Nie je v poriadku, ak niektorý právnik vypisuje siahodlhé traktáty o tom, že právo na súkromie, ktoré chráni aj integritu ľudskej bytosti, jej tela a možnosti o ňom slobodne rozhodovať, má podľa takýchto právnikov ustúpiť právu na život, ktoré oni označujú za absolútne – teda také, z ktorého nie je možné urobiť výnimku. Právo na život nie je absolútne a existujú z neho výnimky. Povolené výnimky,“ píše okrem iného Laššáková.

Kriviť právo, hoci aj v záujme dobrej veci, je neprípustné, varuje právnička Laššáková
Proti schvaľovaniu rozličných „nezmyslov“ v europarlamente sa postavila v najnovšom statuse aj právnička Judita Laššáková. Kriviť právo v záujme dobrej veci je neprípustné, varuje. Čítať ďalej
25 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Má zmysel nastavovať vládnej moci zrkadlo v otázke povinného očkovania proti Covid-19

„A hoci nám medzinárodné dohovory dávajú za pravdu, elitní experti na Slovensku majú iný názor. Nech sa každý sám rozhodne, do ktorej kategórie chce patriť. To však neznamená, že súhlasím s tým, aby sa jednotlivec podriadil celku len preto, lebo to od neho celok vyžaduje. A rovnako nepovažuje za normálne ani to, aby sa každý jednotlivec podriadil vládnej moci. Kto takto zmýšľa, môže sa odsťahovať do Severnej Kórei,“ zamýšľa sa právnička, podľa ktorej je ťažké zostať nad vecou a správať sa podľa vlastných princípov.



„Vytrvať na tejto neľahkej ceste však môže pomôcť opakovať si vetu, ktorú vraj svojho času vyslovil Václav Havel. A je mi úplne jedno, kto to povedal! Je dôležité, čo povedal: Nádej neznamená presvedčenie, že niečo dobre dopadne, ale istotu, že niečo má zmysel, nech to dopadne akokoľvek. A pre mňa má zmysel nastavovať vládnej moci aj v otázke povinného očkovania proti Covid-19 zrkadlo, nech to dopadne akokoľvek. Lebo názor na povinné očkovanie s experimentálnou vakcínou, ktorá má iba podmienečné schválenie, nezmením!“ píše rezolútne na samý záver právnička Judita Laššáková.

Právnička Laššáková: Tragédiou slovenského voliča je opakovanie tej istej chyby - volí hlupákov!
Súčasná vládna garnitúra sa hrá na tých, ktorí vlastne vedia všetko, a teda aj môžu všetko. Právnička Judita Laššáková im v statuse pripomína, že Ústavný súd je nad nimi a jeho rozhodnutia by mali rešpektovať, pretože sú v súlade s výkladom našej... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik