Lavrov: "Deti na Západe sa učia, že Ježiš bol bisexuál. Je to súčasť agresívnej LGBT propagandy"
28 | 06 | 2021 I Diana Zaťková
"Školáci v mnohých západných krajinách sa učia, že Ježiš bol bisexuál," uviedol v pondelok ruský minister zahraničia Sergej Lavrov. Západ obvinil z útoku na „genetický kód kľúčových civilizácií planéty“, informuje portál RT.




Pre moskovský denník Kommersant vyjadril Lavrov svoj názor, že takzvaný "svetový poriadok založený na pravidlách" je plný "neo-koloniálnej" politiky, ktorá vnucuje západné hodnoty krajinám po celom svete. Vrátane morálnych a náboženských predstáv.
Zásah do ľudskej podstaty

„Okrem zásahov do medzinárodného práva sa koncept pravidiel prejavuje aj v pokusoch zasahovať do ľudskej podstaty,“ napísal minister zahraničia. „V mnohých západných krajinách sa študenti v škole učia, že Ježiš Kristus bol bisexuál.“

„Napadnuté sú všetky svetové náboženstvá - genetický kód kľúčových civilizácií planéty,“ napísal.

Brusel je za dialóg s Moskvou, proti sú iba rusofóbni trpaslíkovia Únie
Európska únia chcela dospieť k dohode s Ruskom. Ale neuspela v otvorenej európskej diskusii. Pretože malé štáty a ich politici, hnaní mediálnou rusofóbiou a často otvoreným pohŕdaním Ruskom, sa postavili proti. Trpaslíci, uplatňujúci v domácej... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Ivan Brožík


Vysoký diplomat obvinil USA aj zo štátnych zásahov do záležitostí cirkvi a Washington obvinil, že chce  "vraziť klin do pravoslávneho sveta“. Podľa Lavrova je pravoslávna cirkev „silnou duchovnou prekážkou“ liberálnej myšlienky „bezhraničnej tolerancie“.
Nanútené pravidlá

Nie je to prvýkrát, čo minister zahraničia obvinil Západ z vnucovania jeho hodnôt zvyšku sveta. Začiatkom tohto mesiaca uviedol, že „takzvané hodnoty kázané Západom mnoho ďalších štátov nezdieľa“.

„Krása týchto západných pravidiel spočíva práve v tom, že neobsahujú žiadny konkrétny obsah,“ vysvetlil Lavrov. „Ak niekto koná proti vôli Západu, ten okamžite reaguje neopodstatneným tvrdením, že pravidlá boli porušené (bez toho, aby sa obťažovali predložením akýchkoľvek dôkazov), a vyhlasuje svoje právo na vyvodenie zodpovednosti voči páchateľom," skonštatoval ruský minister.

Singapurskí lekári žiadajú zastaviť očkovanie detí a dospievajúcich
28 | 06 | 2021 | Diana Zaťková