Kam až siaha „chobotnica“ Billa Gatesa?   (Stephan Witte)
28 | 06 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Stephana Wittea (The Epoch Times)


Čo spája Billa Gatesa, Globálnu alianciu pre vakcíny a imunizáciu, geneticky upravované mäso, ale aj globálne zmeny v oblasti digitálnej identity (ID2020) a tabakový priemysel s očkovaním proti korone?

Globálna aliancia pre vakcíny a imunizáciu (GAVI) výrazne ovplyvňuje globálne stratégie očkovania, aj „génovú terapiu“ spoločnosti Moderna.

Hoci GAVI bola založená v roku 1999 vďaka 750 miliónom eur z Nadácie Billa a Melindy Gatesových, americké ministerstvo zdravotníctva tvrdí, že samotná nadácia vakcíny nepredáva a nemá ani finančný profit z ich distribúcie.

Gates bol už v r. 2010 mesiášom očkovania: Za jeho charitou sa skrýva biznis, zdvojnásobil svoj majetok
Zakladateľa spoločnosti Microsoft Billa Gatesa snáď netreba ani predstavovať. Kresťanský server Christianitas nedávno priniesol preklad šokujúceho textu s názvom "Nesväté vojny Billa Gatesa," ktorý očkovaciu "charitu" známeho boháča ukazuje v úplne... Čítať ďalej
16 | 05 | 2021 | René Skalný

GAVI má  imunitu

GAVI má medzi mimovládkami osobitné postavenie, má úplnú trestnoprávnu imunitu a je oslobodená od daňovej povinnosti.

Má taký právny štatút, ktorý zodpovedá skôr zvrchovanému štátu než súkromnej organizácii.
Vidí sa Bill Gates ako šéf novej svetovej vlády?

Tento miliardár si v rámci GAVI „užíva“ niečo podobné ako štatút diplomata suverénneho štátu. Vidno to najmä z jeho verejných vystúpení vo WHO (Svetovej zdravotníckej organizácii). Ľudia ho dokonca začali vnímať ako medicínskeho odborníka.

Gates tvrdí, že chce zabezpečiť dodanie vakcíny proti COVIDu pre sedem miliárd ľudí na celom svete. Podľa neho postačí na to aj len menšia databáza, ktorá očkovanie zrýchli.

Gates chce proti vírusom bojovať genticky upravenými komármi
Na Floride chystajú „Experiment Jurského parku“. Vypustia tam 750 miliónov geneticky modifikovaných komárov. „Bojovať“ budú proti vírusom Zika, horúčke Dengue či malárii Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Nezávislosť GAVI od záujmov farmapriemyslu však vyvracia odborník na očkovanie Dr. Martin Hirte vo svojej knihe  „Očkovanie – pre a proti“. Tvrdí, že GAVI funguje aj vďaka miliónovým sumám od Rockefellerovej nadácie či farmaceutického gigantu  Sanofi  a ďalších štedrých prispievateľov.
Gatesa spájajú s Modernou finančné záujmy

Nadácia Billa a Melindy Gatesových spolupracuje nielen s výrobcom vakcín BioNTech,, ale aj s Modernou. Tá už dlho figuruje na zozname prijímateľov miliónových príspevkov od nadácie.

Gatesa spájajú finančné väzby priamo s Dr. Talom Zaksom, hlavným lekárom spoločnosti Moderna.

Zaujímavý je aj jeho vzťah s izraelskou univerzitou Bena Guriona. Univerzita robí výskum na svetovej úrovni v oblastiach biotechnológie, kybernetickej bezpečnosti, či nanotechnológií. Všetky tieto odvetvia sú významné z pohľadu koronavírusu. Gates výskum dotoval čiastkou 100 000 dolárov.

Bill Gates opäť apeluje: "Čakajú nás oveľa ničivejšie pandémie, pripravte sa!"
Miliardár Bill Gates, ktorý práve ohlásil po 27 rokoch rozvod so svojou manželkou, má, zdá sa, aj iné problémy. Na srdci mu leží dobro celého ľudstva, a preto varuje: Súčasná pandémia koronavírusu by mala svet pripraviť na tie ďalšie, podstatne... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Diana Zaťková


Za zmienku stojí tiež spojenie medzi Zaksom a GlaxosmithKline (GSK). V roku 1995 spoločnosť získala súhlas na diagnostický test na rakovinu. V roku 2013 spoločnosť GSK uzavrela partnerstvo s Nadáciou Billa a Melindy Gatesových, aby spoločne urýchlili výskum vakcín.
Profit z finančných darov

Predpokladať, že Nadácia Gatesových neprofituje z finančných darov pre Modernu a ďalších výrobcov vakcín, by bolo naivné.

Podľa výročnej správy z roku 2019 išlo 1 475 000 amerických dolárov pre „Globálne zdravie“. Z toho 130 miliónov dolárov smerovalo do vývoja vakcín.
Investície do farmapriemyslu, sladkých nápojov či  geneticky upravovaného mäsa

Ak ide o neziskovú organizáciu, automaticky si ju spojíte s financovaním sociálnych projektov, a nie s investíciami  do ropných, uhoľných, chemických a ťažobných gigantov, ako aj do spoločnosti Coca-Cola, ako je to bežné v prípade Nadácie Gatesovcov. A to, že značné prostriedky prúdia do rôznych farmaceutických gigantov, je už verejným tajomstvom.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/03/19/malthuzian-bill-gates-odhaleny/

Čo však nie je až také známe, je to, že Gates investuje do geneticky upravovaného mäsa. Je aj  jedným z hlavných akcionárov spoločnosti „Beyond Meat“, ktorá dodáva McDonald's „umelé“ mäso na rastlinnej báze.
Najväčší súkromný vlastník poľnohospodárskej pôdy v USA

Gates je v súčasnosti aj najväčším súkromným vlastníkom poľnohospodárskej pôdy v USA o celkovej rozlohe 98 000 akrov, ktorá je na území 18 štátov.
Tabakový priemysel a vakcíny

Existuje tiež zaujímavé spojenie medzi investíciami Gatesa a vývojom vakcín proti koronavírusu založených na rýchlo rastúcich tabakových rastlinách tabakovej spoločnosti Reynolds a americkým ministerstvom obrany. Cigaretový gigant Reynolds American zo Severnej Karolíny, ktorý stojí za značkami ako Camel, Newport a Pall Mall, testuje proces, pri ktorom rýchlo rastúce rastliny tabaku „produkujú“ vakcíny. Vedci z amerického ministerstva obrany mysleli na rastlinný výskum ako na možnú alternatívu už v roku 2012, aby mohli rýchlo vyrobiť desať miliónov vakcín proti chrípke.
Gates a globálne zmeny v oblasti digitálnej identity

V novembri 2019 Nadácia Billa a Melindy Gatesových investovala do „Inštitútu pre globálnu zmenu Tonyho Blaira“ celkovo 3 472 939 amerických dolárov. Tento inštitút sa zaviazal ku globálnym zmenám v oblasti digitálnej identity (ID 2020), čo má byť  jediný spôsob, ako sa vrátiť k „novému normálu“. Inštitút považuje očkovanie za ústredné východisko z pandémie, dodáva na záver komentára Stephan Witte pre The Epoch Times.

Talianska zákonodarkyňa požaduje, aby bol Bill Gates zatknutý za „zločiny proti ľudskosti“
Talianskej zákonodarkyni sa podarilo postaviť konšpiračné obvinenie na úplne novú úroveň, pričom využila svoje parlamentné privilégium na to, aby označila Billa Gatesa za „očkovacieho zločinca“, informuje portál RT. Čítať ďalej
18 | 05 | 2020 | Marek Molnár