Talianska zákonodarkyňa požaduje, aby bol Bill Gates zatknutý za „zločiny proti ľudskosti“
18 | 05 | 2020 I Marek Molnár

Talianskej zákonodarkyni sa podarilo postaviť konšpiračné obvinenie na úplne novú úroveň, pričom využila svoje parlamentné privilégium na to, aby označila Billa Gatesa za „očkovacieho zločinca“, informuje portál RT.


Bill Gates a jeho najnovšie protikoronavírusové snahy sa ocitli v centre najdivokejších teórií, ktoré skúmajú možné nekalé motívy za činnosťou miliardára. Talianska poslankyňa Sara Cunialová predniesla odvážny prejav, v ktorom uviedla všetko, čo mala na srdci proti Gatesovi.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=QnsYcsCjLWI&feature=emb_title

Vo svojom vášnivom prejave Cunialová vyzvala kolegov zákonodarcov, aby sa postavili proti všetkým plánom povinného očkovania proti Covid-19, pričom ukázala prstom na Billa Gatesa ako na jedného z hlavných vinníkov očkovacej politiky, ak nie samotnou pandémiou.

"Gates už desaťročia pracuje na politike vyľudňovania a plánoch diktátorskej kontroly globálnej politiky s cieľom získať prednosť v poľnohospodárstve, technológii a energetike," prehlásila Cunialová.

Známa aktivistka proti očkovaniu Cunialová si vybrala Gatesa predovšetkým kvôli jeho očkovacím kampaniam, ktoré jeho nadácia vedie už roky v menej rozvinutých krajinách. Talianska zákonodarkyňa tiež obvinila miliardára zo sterilizácie miliónov žien v Afrike a z ochromenia niekoľko stoviek tisíc detí v Indii.

Biely dom tvrdí, že Čína povolila zámerné šírenie koronavírusu vo svete
Počas rozhovoru vysielaného v piatok na konferencii Fox Business Network, poradca Bieleho domu pre obchod, Peter Navarro, uviedol, že Čína úmyselne umožnila rozšírenie koronavírusu do zvyšku sveta a, že vírus „sa mohol zadržať vo Wu-chane," píše... Čítať ďalej
18 | 05 | 2020 | Mário Martinka


Cunialová tiež tvrdo kritizovala opatrenia na zabránenie šírenia koronavírusu. Podľa nej izolácia slúži globalistickej agende.

"Sú to naše deti, ktoré stratia najviac. Majú znásilnené duše," vyhlásila Cunialová a dodala, že "týmto spôsobom bude právo na školu udelené iba s náramkom, aby si zvykli na otroctvo a nedobrovoľné zaobchádzanie.“

"Skutočným cieľom toho všetkého je úplná kontrola. Absolútna nadvláda nad ľudskými bytosťami, pričom to porušuje suverenitu a slobodnú vôľu," dodala na záver.

Šéf Európskej WHO varuje pred druhou vlnou Covid-19, ktorá má dôjsť túto zimu
Najvyšší predstaviteľ WHO pre Európu, Dr. Hans Kluge, vyjadril svoje obavy, že sa druhej vlne koronavírusu nevyhneme, pričom sa pravdepodobne objaví so sezónnou chrípkou alebo potenciálnym výskytom osýpok, informuje portál RT. Čítať ďalej
18 | 05 | 2020 | Marek Molnár