Baránek: "Delta variant má smrtnosť 1 promile. Korumpovaní novinári však žiadajú povinné očkovanie"
28 | 06 | 2021 I Petra Demková

„Dnes som bol svedkom, ako novinári doslova navádzali Krčméryho na pretláčanie povinného očkovania. Asi sa netreba diviť. Štát dal médiám peniaze na propagáciu očkovania. Čo je zdrojom informačnej korupcie,“ všíma si Ján Baránek.



Novinári nabádajú na povinné očkovanie

„Dnes som bol svedkom, ako novinári doslova navádzali Krčméryho na pretláčanie povinného očkovania. Asi sa netreba diviť. Štát dal médiám peniaze na propagáciu očkovania. Čo je zdrojom informačnej korupcie,“ napísal v úvode svojho príspevku na Facebooku Ján Baránek.

Baránek: Nie som idiot, aby som si nechal pichnúť podmienečne schválenú vakcínu
Analytik Ján Baránek si všíma hystériu šírenú vládou. Pomaly sa dostaneme aj k „dezinfekcii plameňometom,“ napísal. Dáta bez pátosu však prišli s informáciou, že smrtnosť Delta mutácie je desaťkrát nižšia. Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. dokonca... Čítať ďalej
27 | 06 | 2021 | Petra Demková


„Navyše, je to nebezpečné pri tak háklivej veci, ako očkovanie iba podmienečne schválenými vakcínami. Tu by normálny človek očakával skôr podporu diskusie o možných rizikách a prípadných prínosoch. Štát však bezprecedentne skorumpoval médiá, ktoré v tak háklivej téme, ako je ochrana zdravia obyvateľstva, prinášajú jednostranné a jednofarebné informácie o očkovaní proti Covid 19,“ myslí si známy analytik.
Skĺbili sa tu dve zlá

Podľa politológa sa nám tu skĺbili dve zlá. „Štát rezignoval na svoju funkciu chrániť obyvateľov a skorumpovaním médií dosiahol, že tieto rezignovali na svoju základnú úlohu, ktorou je informovať. V zmysle všestranne, nezaujato, objektívne, v duchu "padni komu padni". Vidíme tak symbiózu predátora a parazita, bezprecedentnú v demokratickom svete, hodnú totalít fašizmu, socializmu a iných zvrátených "izmov",“ upozornil Baránek.
V segmente očkovania by reklama nemala existovať

Analytik sa čuduje nad tým, že štát si doslova platí reklamu na očkovanie a to dokonca podmienečne schválenými vakcínami. „Čo je asi posledný segment, kde by akákoľvek reklama vôbec mala existovať. Kde sa má potom bežný občan dozvedieť o možných rizikách očkovania, keď samotné médiá sú zaplatené štátom, aby namiesto objektívneho informovania masírovali obyvateľov reklamou?“ pýta sa Baránek.

„Toto skrátka nie je normálne a hraničí to so spiknutím. V tomto prípade tak, ako som napísal vyššie - predátora a parazita. Tu však, milí priatelia, ide do tuhého. Lebo ani predátor, ani parazit, nikdy nebudú chcieť vaše dobro. Z logiky napísaného mi vyplýva pravý opak. Uzavriem to tým, že delta variant Covidu má smrtnosť 1 promile. Vyvstáva mi teda otázka: o čo tu do čerta vlastne ide?“ uzavrel svoj príspevok Ján Baránek.

Doktor Lipták: "Vďaka za deltu, bez väčších dôsledkov vytlačí oveľa nebezpečnejšiu alfu"
"Boh sa stále nedočkal toho, aby mocné osoby sveta začali predchádzať utrpeniu aspoň v kontexte piateho Božieho prikázania „nezabiješ“. Neustále rozdeľovanie na bohatých a chudobných spôsobuje mamon, ktorý je v ľudskej povahe až príliš hlboko... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Ivan Brožík