Toto je Čaputovej koniec. Skončí presne tak ako jej predchodca Kiska, tvrdí Ľuboš Blaha
25 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podpredseda Smeru sa rozhodol, že pre zmenu nebude útočiť na koalíciu, ale na hlavu štátu. Tá to síce od neho už párkrát „schytala“, no tentokrát jej v statuse predpovedá Ľuboš Blaha temnú budúcnosť, podobnú jej predchodcovi.


Ľuboš Blaha na Facebooku kritizuje vládu aj niekoľkokrát denne. Smeru poukazovanie na všetko zlé vynieslo celkom slušné preferencie. A do tohto scenára „kritizovať všetko a všetkých“ teraz v Blahovom statuse zapadla aj prezidentka Zuzana Čaputová.
Keď začal Kiska útočiť na Fica, spadol zo 60 percent na 6

„Toto je Čaputovej koniec. Skončí presne tak ako Kiska. V týchto dňoch začína jej voľný pád, pretože ona už ani neskrýva, že nie je prezidentkou všetkých Slovákov, ale len liberálnej kaviarne,“ začína svoj podpredseda Smeru.

A pripomína niekdajšiu chybu prezidentka Kisku. „Kým neútočil na vládu Roberta Fica a hral to nemotorne na neutrála, jeho podpora bola vysoká, zhruba ako u Čaputovej. Oligarchické médiá mu vytvárali kult osobnosti, podobne ako teraz Čaputovej. Bol to ich prezident, rovnako ako je teraz Čaputová ich prezidentkou. Iba ich,“ dodáva Blaha na margo exprezidenta, ktorý, podľa neho, urobil fatálnu chybu po vražde Jána Kuciaka.

„Namiesto toho, aby ďalej predstieral, že je akože prezidentom všetkých, postavil sa na čelo opozičných protestov a hecoval Slovákov do občianskej vojny ako vyšinutý majdanista. Odvtedy jeho popularita klesala z mesiaca na mesiac. Z nejakých 60 percent padol na 6, čo bol výkon hodný olympijského skokana do vody. Špľachlo to riadne. Kisku odvtedy nikto nevidel. Chvalabohu,“ smeje sa na exprezidentovi Blaha.

Blaha ostro útočí na prezidentku: Pochopte, že na to nemáte a prestaňte robiť hanbu Slovensku
Členovia Smeru sú v otázke kritiky súčasnej vlády nezastaviteľní. Ako ukázal v statuse Ľuboš Blaha aj prezidentky Čaputovej. Ich zástava je poriadne vysoko a trúbenie do útoku počuť doširoka a doďaleka. Pochopte, že na to nemáte, odkázal hlave... Čítať ďalej
13 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Čaputová urobila presne tú istú chybu ako Kiska. Ako cez kopirák

A Čaputová urobila podľa neho tú istú chybu. „Ako cez kopirák. Prvé roky vo funkciu ako-tak predstierala, že nie je na nikoho strane, že je nezávislá. Ani ste o nej nevedeli. A odrazu - akoby udrel hrom. S americkou veľvyslankyňou to začala dávať na hulváta. Plnila jej pokyny pri vládnej kríze, už ani nepredstiera, že nie sme gubernia,“ konštatuje Blaha a dodáva, že Čaputová sa zradikalizovala. Škandalózne sa otočila chrbtom ľuďom a nezastavila celoplošné testovanie, ktoré zabilo tisíce ľudí. „Pri vládnej kríze robila všetko pre to, aby sa vláda udržala, ešte aj vymenovala mäsiara Matoviča,“ šije ďalej do hlavy štátu smerák, podľa ktorého to v ostatných týždňoch už naplno rozbalila.

Čaputová potvrdila, že nie je prezidentkou všetkých, ale že je prezidentkou vládnej koalície, tvrdí Fico (VIDEO)
Prezidentka Zuzana Čaputová opäť spravila niečo, čím doslova rozohnila opozičných politikov. Jej krok, obrátiť sa s otázkou referenda na Ústavný súd, „pohol žlčou“ aj predsedovi Smeru-SD Robertovi Ficovi. Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Prezidentke už neveria ani tí, ktorých doteraz dokázala oklamať

„Najskôr tajná schôdzka v pivnici SIS, potom zarezala referendum a na ústavný súd poslala referát o tom, ako majú vládni papaláši ľudské právo na 4-ročný plat. Hrubá politická chyba - pľuvanec do tváre miliónov Slovákov,“ doslova soptí Blaha. Dodáva, že predvčerom prezidentka doslova vyhlásila vojnu opozícii, keď v rozpore so všetkými zvyklosťami ako hlava štátu drzo zaútočila na opozičných lídrov a prikryla neschopnosť a všetky škandály vlády.

„A všimnite si odozvu ľudí. Podľa prieskumov sa jej dôveryhodnosť riadne prepadá. My sme jej neverili nikdy, ale už jej neveria ani tí, ktorých doteraz dokázala oklamať. Jej útoky na opozíciu budú pribúdať. Bude vyzývať k povinnému očkovaniu, bude vyzývať k očkovaniu detí. To príde. Farmafirmy už ju majú upečenú,“ tvrdí Blaha.


Čaputová letí dolu, zamávajme jej

Čaputová podľa podpredsedu Smeru skončí ako Kiska. Niekde na šiestich percentách. „Jej éra sa končí. Nepochopila, že ako hlava štátu môže všeličo, ale jedno nemôže. Arogantne sa postaviť proti ľuďom. Jej útok na referendum a vrieskanie po opozícii - to je koniec. Presne tá istá chyba ako Kiska. Prezidentka letí dole. Zakývajme jej,“ píše na záver statusu posmešne Ľuboš Blaha a dodáva: „Bude to na konci veľký, preveľký šplech. Poďme zajtra do ulíc a vyjadrime svoj názor nielen na neoliberálnu vládu, ale aj na lobistku farmafiriem z paláca.“

Ukradli nám štát, ukradli nám Slovensko. V sobotu si ho prídeme vziať späť! revoltuje Blaha
Zdá sa, že na Ľuboša Blahu neplatí ani úmorné teplo. Ak je treba pustiť sa do koalície, je okamžite pripravený na útok. Tentoraz kritizuje Matoviča a spol. za kšefty s kajúcnikom a grázlom Makóom a tiež za to, že sa správajú ako... Čítať ďalej
22 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik