Tak toto je fakt bomba: Už dvadsať rokov sa používa liek, ktorý chráni pred covidom!
25 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Českí lekári odhalili niečo úžasné. Lekári Fakultnej nemocnice v Ostrave klinickou štúdiou zistili, že už vyše dvadsať rokov je registrovaný a používaný liek Imunor, ktorý účinne chráni aj proti chorobe COVID-19!


Zistenia ostravských lekárov môžu výrazne zasiahnuť do liečby COVID-19. Podľa ich klinických štúdií je liek Imunor, ktorý je už viac ako dvadsať rokov registrovaný a používaný, účinne chráni aj proti chorobe COVID-19. Navyše, prípadný priebeh ochorenia je pri použití lienku veľmi mierny. Informuje o tom český portál ides.cz.
Imunor ochránil zdravotníkov starajúcich sa o covid-pacientov

Do štúdie sa zapojilo 53 zdravotníkov rôzneho veku. Na lôžkových oddeleniach alebo v ambulanciách prichádzali do kontaktu s pacientmi infikovanými koronavírusy. „Skupina od januára do marca 2021 pravidelne užívala registrovaný liek Imunor. V priebehu sledovaného obdobia ochoreli ľahkou formou choroby COVID-19 len dve zdravotníčky.“ Uviedol to Jaromír Bystroň, primár oddelenia klinickej imunológie a alergológie Fakultnej nemocnice Ostrava. Práve on výskum inicioval. Štúdiu schválenú Štátnym ústavom na kontrolu liečiv a etickou komisiou nemocnice Bystroň inicioval v čase, keď množstvo lekárov, zdravotných sestier či ošetrovateľov chýbalo v práci. Tiež sa totiž nakazili covidom.
Imunor aktivuje prirodzenú imunitu aj proti vírusu SARS-CoV-2 vrátane jeho mutácií

„V sledovanom súbore zdravotníkov, ktorí užívali Imunor, ochoreli iba dve zdravotníčky. Obe sa po ľahkom priebehu choroby vrátili do práce po štrnástich dňoch,“ dodal primár. Uviedol, že príznaky u nich boli výrazne miernejšie aj v porovnaní s chorými rodinnými príslušníkmi zo spoločnej domácnosti. Imunor aktivuje prirodzenú imunitu.

Podľa primára Bystroňa štúdia dokázala, že tento liek podaný preventívne môže aktivovať bunkovú imunitu proti vírusu SARS-CoV-2 vrátane jeho rôznych mutácií aj proti iným vírusom. Liek v Česku zatiaľ zdravotné poisťovne plne hradia len pacientom s poruchou bunkovej imunity.

Rozsiahly ruský výskum naznačuje, že Covid-19 nemôžete dostať dvakrát
Po tvrdeniach o dvojitých nakazeniach, ktoré boli sprevádzané s úzkosťou okolo Covid-19, ruskí vedci tvrdia, že nie je možné ochorieť dvakrát na Covid-19, ak nemáte žiadne sprievodné choroby, ako sú alergie, cukrovka a obezita, informuje portál... Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Marek Molnár