Erik Tomáš: OĽaNO podviedlo voličov, odborníkov vyhadzuje a obsadzuje štát svojimi "našimi" (video)
24 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

Prečo má "strana" OĽaNO toľko nekriticky verných adorantov? Strana si ich jednoducho kupuje. Nie však za svoje, ale umiestňuje ich na zaujímavé pozície a funkcie. Bez praxe, bez vzdelania, bez odbornosti, ale lojálnych. Matovičovci systém "našich ľudí" nielenže neodstránili, ako sľubovali pred voľbami, ale zdokonalili až do detailov.


"V parlamente som ostro vystúpil proti zákonu, ktorým chce OĽaNO krágľovať odborníkov a namiesto nich dosadzovať svojich neschopných nominantov, teda tzv. našich ľudí." Píše v statuse na sociálnej sieti poslanec parlamentu za Hlas - Erik Tomáš.
Sľuby sa sľubujú a ...

"Matovič si teda zase pošliapal po jazyku a oklamal verejnosť, lebo pred voľbami sľuboval presný opak. Tu si môžete pozrieť moje krátke vystúpenie" - pozýva Erik Tomáš.


Svätá trojica

Skupina troch poslancov Národnej rady SR za stranu OĽANO – L. Kyselica, M. Vetrák a J. Pročko – predstavila už 3. 6. 2021 na tlačovej konferencii návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 55/2017 Z. z. o štátnej službe.

"Predkladatelia v dôvodovej správe návrhu uviedli, že ich zámerom je posilniť právomoci generálneho tajomníka služobného úradu vo vzťahu k vedúcim zamestnancom, ktorý by mohol so súhlasom štatutárneho orgánu alebo štátneho zamestnanca vo verejnej funkcii odvolať do 10 dní z funkcie vedúceho zamestnanca aj bez uvedenia dôvodu." Píše web noveslovo.sk.

Paradoxom je, že týmto návrhom novely zákona deklarovali jeho predkladatelia (ktorých je 14) ambíciu odpolitizovať štátnu službu .

Medzititulky red.HD.)

Erik Tomáš: Pán Matovič by mal veľké problémy, ak by sme mali hmotnú zodpovednosť politikov
"Najväčšiu kampaň proti očkovaniu vakcínou Sputnik urobil nedávno práve Igor Matovič" Vyhlásil v relácii TV MA Na telo Erik Tomáš. Pripomenul aj jeho hypotetickú zodpovednosť za milióny, vynaložené na nákup Sputnika. Čítať ďalej
06 | 06 | 2021 | Ivan Brožík