Pozdrav Orbánovi: Mladí saskári nechali drzý odkaz pred maďarským konzulátom v Košiciach (FOTO)
21 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Mladí saskári sa na facebookovej stránke pochválili dielom, ktoré namaľovali na chodník pred dverami maďarského konzulátu v Košiciach. Prípravka tejto koaličnej strany chcela dúhovými farbami upozorniť na nespokojnosť so zákonom, ktorý nedávno prijala maďarská vláda.

Mladí liberáli reagujú na prijatý zákon zakazujúci propagáciu pedofílie a homosexuality medzi nedospelými ľuďmi po svojom. "V Maďarsku sa prednedávnom dohodli na vyškrtnutí LGBTI+ ľudí z komunity. Schválili zákon, ktorý zakazuje v blízkosti neplnoletých ľudí hovoriť o homosexuáloch," začali svoj príspevok saskári.



"Rozhodli sme sa preto pred maďarským konzulátom v Košiciach nechať malý pozdrav. Možno si pán Orbán pri pohľade naň uvedomí, že homosexuáli nie sú ancikristi. Že inakosť je fajn. Že človek, ktorý sa správa podľa toho, čo mu je prirodzené, nie je nepriateľ. Že tradičná rodina čelí iným výzvam, než homosexuálom. A v neposlednom rade, že sú jeho aktivity úplne zbytočné, pretože láska je láska a nezastaví ju žiaden zákon," sťažujú sa.

Laššáková: Ak koalícia vydrží celé štyri roky, k právnemu štátu sa Slovensko vráti až po 16 rokoch
Uplynulý týždeň sa na našej politickej scéne opäť nevyhol viacerým „kopancom“, ktoré má však na svedomí zväčša koalícia. O aké ide, v statuse pomerne jasne, ale aj kriticky opísala a zhodnotila známa právnička Judita... Čítať ďalej
21 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik