Fico: Nech sa Lengvarský pripraví ako bude vypovedať čo sa stalo generálovi Lučanskému
21 | 06 | 2021 I Peter Sulek

Robert Fico na tlačovej konferencii informoval o pridelenej štátnej zákazke pre firmu, v ktorej pozadí má stáť kajúcnik Makó. Predstavitelia Smeru odmietavý postoj k povinnému očkovaniu a k očkovaniu detí.


Strana Smer priniesla informácie o štátnej korupcii. V kauze má figurovať spolupracujúci obvinený, takzvaný kajúcnik Ľudovít Makó. Má stáť v pozadí firmy, s ktorou Slovenská pošta aktuálne podpísala tri lukratívne miliónové zmluvy. Na tlačovej konferencii odzneli aj ďalšie veľmi zaujímavé informácie.
Lajo Makó alias LAMA

Fico na úvod tlačovej konferencie upozornil, že Slovenská pošta pod kontrolou ministerstva dopravy, ale s nominantmi strany SaS, uzatvorila tri zmluvy. Predmetom zmlúv by mali byť strážne a bezpečnostné služby.

Všetky zmluvy podpísala Slovenská pošta so spoločnosťou LAMA SK, s. r. o. Podľa medializovaných informácií má mať k tejto spoločnosti viac než blízko mediálne najznámejší kajúcnik Ladislav Makó, zvaný tiež Lajo Makó, čo zodpovedá aj názvu firmy LAMA.

V tejto súvislosti Fico hovorí o štátnej korupcii. Zmluvy sú podpísané na obdobie 48 mesiacov v súhrnnej výške okolo 9,5 milióna eur.

Škandál: Podľa Zuriana chcel Matovič dostať Makóa do SIS za zvýšenie rozpočtu o 20 miliónov eur!
Exriaditeľ Národnej kriminálnej agentúry Branislav Zurian sa ešte ani nestihol poriadne aklimatizovať na život mimo služby polície a už má problém. Zariadila mu ho Inšpekčná služba, ktorá vtrhla v piatok ráno do jeho bytu, vyvalila dvere a urobila... Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Očkovanie odmietajú samotní lekári

Podľa Fica Smer vidí len dva výsledky tejto vlády, pokiaľ ide o pandémiu. Jedným výsledkom je viac ako 12 tisíc zbytočne mŕtvych. Druhým výsledkom je na zbytočné testovanie minutá viac ako jedna miliarda eur.

Smer trvá na dobrovoľnosti očkovania proti ochoreniu Covid-19. Ďalej požadujú možnosť výberu vakcíny a  nesúhlasia s očkovaním detí, pretože ide o podmienečne schválené experimentálne vakcíny.

Pripomínajú, že očkovanie detí neodporúča ani Svetová zdravotnícka organizácia ani Stála očkovacia komisia v Nemecku. Taktiež odmietajú zvýhodňovanie očkovaných alebo znevýhodňovanie neočkovaných.

Vyzvali ministra zdravotníctva, aby oznámil slovenskej verejnosti, koľko lekárov a zdravotníckych pracovníkov je zaočkovaných. Fico naznačil, že počty sú veľmi nízke.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/21/mudr-lakota-vakciny-proti-covid-19-su-vacsie-riziko-ako-virus-sme-obete-farmafiriem/
Ako to bolo s Lučanským

"Ministrovi Lengvarskému odporúčam, nech sa pripraví ako bude vypovedať pred orgánmi činnými v trestnom konaní o tom, akú nesie zodpovednosť za to, čo sa udialo vo vojenskej nemocnici v Ružomberku, keď tam doviezli generála Lučanského. (V tom čase bol Lengvarský riaditeľom danej nemocnice - pozn. red. HD.)

Nebola totiž náhoda, že skončil v Ružomberku. Generál Lučanský bol transportovaný z východného Slovenska do Trenčína. Ale došlo k určitým udalostiam, ktoré ich prinútili riešiť veci v Ružomberku.

Preto sme veľmi zvedaví, čo bude hovoriť súčasný minister zdravotníctva, akú bude niesť zodpovednosť za to, čo sa v ružomberskej nemocnici dialo v tom čase, keď došlo k ošetrovaniu generála Lučanského," povedal Fico.



Blaha: Nádejný minister zdravotníctva bol šéf v nemocnici, kde surovo zaobchádzali s gen. Lučanským!
"Pamätáte si na strašidelné správy o tom, že generála Lučanského v nemocnici surovo sotili z vozíka a museli mu ošetrovať hlavu? Viete, kto bol riaditeľom tejto nemocnice? Vladimír Lengvarský. Pamätáte sa na pochybnosti, prečo prevážali generála... Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Ivan Brožík