Bránik vláde kvôli očkovaniu: Neustále to svojou nekonečnou tupotou budete sabotovať!
21 | 06 | 2021 I Petra Demková

Radovan Bránik sa pokúšal vytlačiť si certifikát o očkovaní. To však v dôsledku opakujúcej sa chyby systému nejde. „A od momentu úspešného stiahnutia konečná. Desiatky pokusov o opätovné prihlásenie sa s prideleným PIN, pritom systém tvrdí, že údaje sú nesprávne. Nie, nie sú!“ vypenil Bránik.



Budete to neustále svojou tuposťou sabotovať

„A nie a nie a nie a nie a just nie! Ani za nič to nepôjde, neustále to svojou nekonečnou tuposťou budete sabotovať,“ začal nahnevaný príspevok na Facebooku analytik Bránik.

„S veľkou slávou sme sa dozvedeli, že si možno stiahnuť certifikát a tak sa aj stalo. Niekoľko známych má úplne identický problém. Keď sa im konečne podarilo zaočkovať sa po nenormálnej formulárovej tortúre a čakaní na termín prvou dávkou, stiahli si dokonca aj formulár o zaočkovaní. Ten, ktorý vraj uznávajú aj v zahraničí,“ informuje bezpečnostný expert.

Novinár Goda: Nezaočkovaní budú menšinou. Ostanú len Kotlebovci, Blahovci a Harabinovci
„Nezaočkovaní sa postupne budú stávať menšinou a naozaj medzi nimi začnú prevládať kotlebovci, blahovci, harabinovci, rôzne zakonšpirované stratené duše. Tie korelácie začínajú byť zjavné už teraz. Menšiu zaočkovanosť majú okresy, kde mali veľa... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Petra Demková


„A od momentu úspešného stiahnutia konečná. Desiatky pokusov o opätovné prihlásenie sa s prideleným PIN, pritom systém tvrdí, že údaje sú nesprávne. Nie, nie sú!!!“ vypenil Bránik.
Frflete, že zaostávame v očkovaní

„Haló? Frflete, že ľudia sa nechcú dať zaočkovať a horekujete, že ako zaostávame za priemerom EÚ?! Ale všetci títo ľudia už v sebe majú prvú dávku a veľmi by chceli druhú, ibaže si dovolili chcieť posunúť termín o deň či dva, ale nemôžu! Pretože im tento štát opäť raz tvrdí absolútnu hlúposť a znemožňuje im prístup k druhej dávke vakcíny a ani formulár už si nestiahnu a ani sa len nedostanú do svojho konta na vládnych serveroch, lebo vraj nemajú správne prihlasovacie údaje. Pritom používajú na pokus o prihlásenie presne tie, ktoré im tá vaša paródia na systém pridelila,“ popisuje situáciu analytik.

„Fakt sa choďte zakopať. Fakt,“ dodal nahnevane na záver.

Lekár Andrej Janco šokuje: Očkovať sa nedám! Toto nie je vakcinácia, ale skôr génová terapia (VIDEO)
Mnohí Slováci prehodnotili svoj postoj k očkovaniu proti koronavírusu a ich záujem oň pomaly opadá. Niektorí, ako doktor Andrej Janco, sú však od začiatku proti nemu. Vysvetľuje to aj vo videu, ktoré na sociálnej sieti zverejnil Rastislav... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik