Nový život Martiny Schindlerovej: Jej exmanžel, ktorého zatkli s takáčovcami, je už minulosťou! (FOTO)
16 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Ako by sa pod ňou zem prepadla! O niekdajšej finalistke prvej série Slovensko hľadá superstar nebolo dlho nič počuť. Po skrachovanom manželstve s trestancom teraz Martinu Schindlerovú odfotil fotograf Plusky s novým priateľom. Na jej ex zatknutého s takáčovcami sa podobá viac než dosť.


V roku 2012 sa Schindlerová vydala za podnikateľa Kamila Haršányho, ktorému časom porodila aj dve deti. Od svadby o nej nebolo veľmi počuť a až neskôr sa ukázalo, prečo. Haršányho totiž zatkla polícia pri razii v rámci akcie Apač. Zadržaný bol spolu s členmi známej zločineckej skupiny takáčovci.
Nový život, nový priateľ

Schinderová však začína žiť nový život s novým partnerom, ktorý sa nápadne podobá na Haršányho. Podľa snímok zhotovených fotografom Plusky je s novým priateľom šťastná a čo viac, jej nový partner si skvele rozumie s jej deťmi.

Speváčka si spolu so synom a novým partnerom vyrazili do ružinovského podniku na pizzu. Na snímkach je vidieť, ako jej syn objíma Martininho priateľa a podľa informácií vyššie uvedeného portálu sa celý čas smiali, jedli a hrali Hádaj, na čo myslím.



Páry v slovenskom šoubiznise s najväčším vekovým rozdielom: Títo páni preferujú mladšie ročníky
14 | 06 | 2021 | Tibor Sipos