Chorý manžel Popolušky Šafránkovej po jej smrti utiekol z ich vily: Kolegovia o neho majú strach
16 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
So manželkou Libušou Šafránkovou boli spolu viac ako štyridsať rokov. Všade sa sprevádzali, boli na seba zvyknutí a nedali na seba dopustiť. O to väčšou ranou pre Josefa Abrháma smrť jeho životnej lásky. Herec je podľa všetkého nesmierne nešťastný a odchod manželky znáša veľmi zle. Jeho okolie má o neho strach, píše portál Šíp.

Boli stelesnením ideálneho manželstva, hlboko sa milovali, všade chodili spolu a niekoľkokrát sa bok po boku objavili aj pred kamerou. Josef Abrhám a Libuše Šafránková spolu strávili desiatky krásnych rokov. Posledné roky však museli riešiť aj veľké zdravotné problémy.

Keď Libuše Šafránková v roku 2014 ochorela na rakovinu pľúc, jej manžel robil všetko preto, aby predstaviteľka Popolušky zákernú chorobu úspešne porazila. Potom si úlohy vymenili a zdravotné neduhy postupne postihovali aj herca. U Abrháma sa začali podľa Expresu objavovať problémy s chôdzou. Šafránková ho však statočne podopierala a dokonca mu pomáhala s výberom invalidného vozíka.

Sestra zosnulej Popolušky Šafránkovej prehovorila: Posledná oslava pred smrťou!
11 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Dom zíva prázdnotou

Manželia na seba boli veľmi fixovaní. Náhla smrť Libuše Šafránkovej preto znamená pre Abrháma o to väčšiu stratu, s ktorou sa len tak nevyrovná. Herec dokonca opustil vilu, v ktorej so Šafránkovou býval. Je dosť možné, že chcel zmiznúť z prostredia, ktoré by mu na každom kroku pripomínalo milovanú manželku a pôsobilo by tak ešte väčšiu bolesť. Pred dom, ktorý zíva prázdnotou, ľudia nosia kvety a zapaľujú sviečky.
Kolegovia majú o Abrháma starosť

Blízki herci a herečky smútia nad stratou Libušky, vrásky im však robí aj to, ako sa s jej smrťou vyrovná manžel. CNN Prima News uvádza, že herec už vraj "nemá sily". "Pepíkovi sa to povedalo ihneď. Je strašne nešťastný," nechala sa počuť sestra Šafránkovej Miroslava. Jan Kačer, dlhoročný priateľ Josefa aj Libušky, uviedol pre CNN Prima News, že sa možno jeho kamarát po smrti manželky uzavrie ešte viac do seba. "Prednedávnom som mu volal a nezdvihol mi telefón. Vždy pritom hneď volal naspäť. Mal som o neho veľký strach a mám," zveril sa.

A obavy vyslovil aj zabávač Jiří Krampol, ktorý sám pred niekoľkými mesiacmi prišiel o svoju milovanú Haničku. "Pepa je hrozne dobrý a citlivý chlap. Bojím sa o neho. Bol na Libušku strašne fixovaný. Tí dvaja boli dokonalý pár. Patrili k sebe," povedal so smútkom herec a moderátor.

Herečka so zvláštnou silou, nie celebrita: Politici spomínajú na Libušu Šafránkovú
Libuše Šafránková bola herečka so zvláštnou silou. Herectvo často uprednostňovala pred všetkým ostatným. Hrala krehké ženy, ale vyžarovala z nej mimoriadne sila. Sústrasť vyjadrili aj prezident Miloš Zeman a premiér Andrej Babiš, píše portál... Čítať ďalej
11 | 06 | 2021 | Tibor Sipos