Ak sa dostali do priameho súboja policajné zložky, rezortný minister musí odísť, tvrdí Šutaj Eštok (VIDEO)
14 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

V súčasnosti je na Slovensku asi najviac diskutovanou téma vojny policajtov. Jej obeťami sa stali najvyššie postavení ľudia v NAKA, SIS aj v Inšpekcii ministerstva vnútra. Podľa poslanca za Hlas-SD Matúša Šutaja Eštoka by za to mal odstúpiť minister Roman Mikulec, ktorý vraj svoj rezort nezvláda.


Udalosti, ktoré sa stali v dôležitých policajných zložkách, ale aj v SIS tu ešte nikdy predtým neboli. Zrejme aj preto opozícia ide najmä po krku ministra vnútra Romana Mikulca, ktorý vraj svoju funkciu nezvláda. Potvrdil to v statuse aj v zostrihu videa z relácie v TA3 Téma dňa podpredseda Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok, podľa ktorého by mal Roman Mikulec zo svojej funkcie odísť.
Igor Matovič sa stretáva s kajúcnikmi a premiér Eduard Heger je vydieraný

„Minister vnútra Roman Mikulec musí zo svojej funkcie odísť. Je politicky plne zodpovedný za vojnu policajtov, ktorá sa na Slovensku rozpútala,“ píše v úvode statusu Šutaj Eštok a dodáva, že už počas pandémie bolo jasné, že ide o jedného z najslabších členov vlády, ktorý ako šéf ústredného krízového štábu v podstate neexistoval. „Ak sa však dostali do priameho súboja silové zložky a vláda nad nimi stratila kontrolu, musí rezortný minister opustiť svoj úrad. Aj s fejkovými hodinkami na ruke,“ končí svoj status podpredseda Hlasu-SD, ktorého vraj jeho „fejkové“ hodiny absolútne nezaujímajú.

"Matovičova skupinka" pod tlakom inšpekcie: Pár súčasných papalášov sa poriadne zapotí, tuší Šutaj Eštok
Inšpekcia ide po Matovičovej policajnej skupinke! Poslanec NR SR Matúš Šutaj Eštok to napísal na svojom facebookovom účte v súvislosti s tajnou správou Slovenskej informačnej služby (SIS). V nej sa majú nachádzať údaje o skupine ovplyvňujúcej... Čítať ďalej
10 | 06 | 2021 | Tibor Sipos


„Ale čo ma nesmierne vytáča, že tento človek, ktorého tu počas pandémie nikto ani len nevidel, je to šéf ústredného krízového štábu, nikto ani nevedel, že takýto šéf existuje. Je zodpovedný za vojnu policajtov, je zodpovedný za to, že táto vojna tu bola rozpútaná, že dôsledkom toho zomrel bývalý šéf polície Lučanský,“ hovorí v úvode zostrihu videa Šutaj Eštok, ktorý potvrdzuje, že vojna policajtov tu je.



„V momente, keď bývalý šéf NAKA Zurian upozorní, že takéto niečo sa tu deje, a že sa Igor Matovič stretáva s kajúcnikmi, že premiér Heger je vydieraný, tak mu na druhý deň NAKA vyvalí dvere. Rovnako je pre mňa podozrením, že vojna policajtov tu existuje je to, že šéfovi inšpekcie v deň kedy má začať prešetrovať to, že tu existuje skupinka, ktorá ovplyvňuje vyšetrovanie, mu vyvalia dvere a zoberú ho do väzby za 15 rokov starý prípad toho, že zobral akýsi televízor. Toto je dôkazom toho, že vojna policajtov tu prebieha, a že minister Mikulec je absolútne neschopný a nezvláda svoju funkciu,“ hovorí Matúš Šutaj Eštok na záver zostrihu videa na margo vojny policajtov na Slovensku.

Šutaj Eštók: "Kedy konečne vykopnú policajti dvere aj Matovičovi?"
Elitní policajti nedávno vyvalili dvere na byte svojmu bývalému šéfovi Zurianovi. Je podozrivý, že vyzradil utajovanú skutočnosť. "Tak sa pýtam veľmi jasne: kedy polícia vykopne dvere Igorovi Matovičovi?" kladie otázku Matúš Šutaj Eštók na... Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | Diana Zaťková