Fanúšikovia sa konečne dočkali: Ivana Gottová sa po dlhej odmlke ozvala s novinkou!
11 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Vdova Ivana Gottová od smrti svojho manžela intenzívne pracuje na dokončení autobiografie, ktorú stihol slávny spevák pred smrťou napísať. Kvôli pandémii sa však celý proces zdržal. Gottová konečne oznámila fanúšikom skvelú správu. V deň nedožitých narodenín Slávika bude očakávané dielo v predaji, píše Šíp.
Odklad v dôsledku pandémie

Ivana Gottová dlhé mesiace pracuje s tímom ľudí na dokončení niekoľkých projektov, ktoré rozbehol jej manžel Karel Gott pred smrťou. Ide o dokument, ktorý mal mať premiéru už pred rokom, niekoľkokrát odložený koncert v O2 aréne na počesť Gotta a v neposlednom rade autobiografiu, ktorú stihol slávny spevák dopísať pred smrťou.

"Veľmi ma mrzí, že všetkým manželovým priaznivcom, aj tým, ktorí sa na plánované projekty tešili, musím oznámiť, že sa dokumentárny film Karel, spomienkové koncerty Pocta Karlovi Gottovi aj jeho knižná autobiografie posúvajú. Rozhodla som sa tak po dlhej a zrelej úvahe, a to najmä z dôvodu pretrvávajúcej pandemickej situácie v ČR i vo svete," napísala vdova na facebookový profil Karel Gott agency na začiatku apríla.

Karel Gott sa mal ženiť ešte pred Ivanou: Táto kráska mu však prekĺzla medzi prstami (FOTO)
29 | 05 | 2021 | Tibor Sipos

Dočkali sa

Netrpezliví fanúšikovia odvtedy každý deň očakávajú nové informácie o nových dielach ich idola, tie však dlho neprichádzali. Ivana Gottová sa po pauze konečne ozvala s dobrými správami. Hoci pandémia Gottovej usilovnú prácu niekoľkokrát skomplikovala, vdova má konečne dôvod na radosť. Do ruky sa jej dostal prebal autobiografie Karla Gotta s názvom Má cesta za štěstím, ktorej venovala dlhé mesiace času, než kniha dostala finálnu podobu.

"Milí priaznivci môjho manžela, s veľkou radosťou vám dnes prvýkrát môžem ukázať obálku autobiografie Karla Gotta Má cesta za štěstím. Tento výstižný názov si manžel zvolil sám, rovnako ako titulnú fotografiu Lenky Hatašovej. Knihu, ktorú Karel dopísal ešte za svojho života, nájdete v českých kníhkupectvách 14. júla 2021, v deň jeho nedožitých narodenín. Na Slovensku sa objaví len o niekoľko dní neskôr, a to 20. júla. Mám z prvých vytlačených hárkov veľkú radosť. Budem vás priebežne zásobovať ukážkami z knihy. Snáď vás to poteší. Prajem vám všetkým krásny deň! Vaše Ivana," ozvala sa Gottová na Facebooku. Priložila fotografiu z tlačiarne, na ktorej je vidieť budúce obal knižky.



https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/10/velky-podraz-safrankovej-%e2%80%a068-reziser-popolusky-vorlicek-%e2%80%a088-jej-do-smrti-neodpustil/