Blaha: Mičovský, vráť sa do lesa! "Len aby ste sa nestali Dedobasou, pán minister," varuje poslanec
07 | 06 | 2021 I René Skalný

Opozičný poslanec Ľuboš Blaha na sociálnej sieti zhodnotil stiahnutie demisie ministra Mičovského. Naznačuje dokonca, že minister môže skončiť za mrežami! "Len aby ste sa nestali Dedobasou," varuje.


"Im už reálne preskočilo. Exminister pôdohospodárstva Mičovský z OĽaNO stiahol demisiu. Ako to vravel ten popletený deduško v tej milej rozprávke? Odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil?" Začína komentár Blaha.

"Aj my máme takéhoto popleteného deduška, hovorí sa mu Dedoles a nič smiešnejšie v dejinách Slovenska vo vláde nesedelo. A Uhliarik sa kedysi fakt snažil.

Prepáčte, ale toto je nejaký nový národný šport? Nejaký matovičobal? Prezidentka je len akási úschovňa, kde sa posielajú demisie, aby sa potom stiahli?" Pýta sa známy ľavičiar.

Ján "Dedoles" Mičovský stiahol demisiu. Vysmial sa do očí Slovensku a ostáva ministrom
07 | 06 | 2021 | Aneta Leitmanová

Nie je prvý, kto stiahol svoju demisiu

"Najskôr to urobila Kolíková, potom Krajniak, teraz Mičovský. A všetci nakoniec zistia, že sú takí dokonalí, že by ich bola škoda - a z toľkej sebalásky nakoniec demisiu stiahnu. A prezidentka poslúži. Perfektné." Upozorňuje smerácky poslanec.

"Kto z vlády sa ešte neutrel do pani Čaputovej ako do rohožky, nech sa hlási u súdruha Žinčicu. Toto je bohapustý výsmech ľuďom na Slovensku. Tu už nič neplatí. Mičovský aj odchádza, aj neodchádza.

On je až taký dopletený, že už ani nevie, či je v lese alebo na ministerstve. Ako veriť vláde, ktorá nevie naplniť ani sľub demisie?" Kladie si otázky Blaha.
Sabotoval poľnohospodárstvo

Ďalej dodáva: "Mičovský mal na demisiu milión dôvodov. V prvom rade totálne sabotoval poľnohospodárstvo a namiesto miliardy eur z Plánu obnovy doručil jednu veľkú okrúhlučkú nulu.

Pre potravinovú sebestačnosť nepohol prstom. Je ako Ničota v Nekonečnom príbehu - ostávajú po ňom len spúšť a chaos.

Dokonca sa ukázalo, že pod jeho vedením sa na jeho úrade kradlo lopatami. A on to teraz slávnostne prikryl. Formálne sa stal spolupáchateľom. Späť vzatím demisie sa prihlásil k zločinu - tlieskam." Ironicky dodáva Blaha.

Heriban blúzni: Vláde držím palce, lepšia možnosť neexistuje. Pumpa o Lučanskom bola v poriadku
07 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Vraj môže skončiť v base...

"Len aby ste sa nestali Dedobasou, pán minister. Lebo toto už nie je sranda. Vaši ľudia sú dnes vo väzbe a vy tu hráte s národom trpkú komédiu.

Keby arogancia kvitla, boli by ste obrastený ako amazonský prales. Najskôr naoko odídete, potom nakážete svojim ľuďom, aby na vás písali ódy na radosť a potom akože podľahnete toľkej láske a vrátite sa slúžiť ľudu." Pokračuje.

"Takto nejako to robia aj diktátori v banánových republikách. Že sa nehanbíte. Vypočujte si, čo o vás rozprávajú vaši koaliční partneri. Poslanci zo Sme rodiny vás majú za úplného trubiroha, rovnako ako celé Slovensko. A vy máte tú hanbu sa tváriť, že vás niekto chce?
Rovný k rovnému

Jediný, kto vás chce, je Matovič, lebo je to mentálny lilipután a usvedčený plagiátor, ktorý sa potrebuje obklopovať ešte neschopnejšími ľuďmi ako je on sám. Je vôbec zázrak, že takí existujú. Preto vás tak potrebuje. Preto tak miluje Naďa, Mikulca či Milanovú." Tvrdí opozičný poslanec.

"Vážený pán Mičovský, pri všetkej úcte - vráťte sa do lesa. Prestaňte si robiť z ľudí dobrý deň. Prestaňte likvidovať a rozkrádať naše poľnohospodárstvo. Prestaňte sa vysmievať z úradu prezidentky - prestaňte si špiniť do vlastných úst.

Ak ostanete na poste ministra, ktorý ste opustili, stanete sa tou najväčšou hanbou tejto vlády - a tak si vás bude pamätať história. Toto bude mať následky. OĽaNO strelilo národu ďalšiu facku a my to len tak nenecháme." Uzatvára Ľuboš Blaha.

Belousovová: Mňa teda NATO nechráni!
Anna Belousovová je tvrdou kritičkou NATO od bombardovania Juhoslávie. Rezolútne hovorí, že ju NATO nechráni. V statuse na Facebooku Belousovová hovorí, že NATO považuje za nástroj USA na presadzovanie svojich záujmov. Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | René Skalný


(Medzititulky: Redakcia HD)