Najsledovanejšia americká televízia odhalila spiknutie v pozadí pandémie COVID-19 (VIDEO)
06 | 06 | 2021 I Peter Sulek
Nový koronavírus vyvinuli USA, rúška nefungujú a očkovanie je zbytočné. Majú to dokazovať zverejnené e-maily Anthonyho Fauciho. O celej veci informovala najsledovanejšia americká televízia Fox News.

USA čelia celosvetovému škandálu. Viac ako 3 000 strán e-mailov patriacich Anthonymu Faucimu sa dostalo na verejnosť v ostatných dňoch. E-mailová komunikácia Fauciho sa týka pandémie nového koronavírusu. V spiknutí sú namočení špičkoví vedci a najvyšší americkí úradníci.

Samotný Anthony Fauci je riaditeľ amerického Národného inštitútu pre alergie a infekčné choroby (NIAID) a takpovediac generálny manažér globálnej pandémie. Jeho pandemické opatrenia nasledovali krajiny celého sveta, vrátane Slovenska. Kľúčové opatrenia totiž nevymyslel ani Matovič ani Mikas.
Žijeme dobu potvrdených košpiračných teórií

Zo zverejnených e-mailov o.i. vyplýva, že americkí úradníci boli znepokojení predchádzajúcim zapojením USA do činnosti laboratória vo Wuhane a že vedeli o verejných vyhláseniach riaditeľky laboratória o tom, že na kontroverzný výskum realizovaný v tomto laboratóriu boli použité finančné prostriedky USA.

Po vzájomných rozhovoroch úradníkov bola verejná diskusia o možnom úniku vírusu z laboratória aktívne potlačovaná sociálnymi sieťami, zdravotníckymi úradníkmi aj Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO).

To sa zmenilo až pred niekoľkými dňami. Laboratórny pôvod koronavírusu už viac nie je považovaný za konšpiračnú teóriu a vplyvné médiá dokonca
Médiá prepisujú svoje staršie články. Únik koronavírusu z laboratória už nie je konšpirácia
02 | 06 | 2021 | Peter Sulek
svoje staršie články.

Žijeme skutočne zaujímavú dobu. To, čo bolo včera konšpiračnou teóriou, stáva sa dnes skutočnosťou. A deje sa to čoraz častejšie.

Americký senátor Rand Paul nazval hlavného virológa USA  Fauciho „malým diktátorom“
Republikánsky senátor Rand Paul a hlavný virológ USA Anthony Fauci sa opäť dostali do vážnej ostrej konfrontácie. Sú za tým spory kvôli povinnému noseniu rúška, píše The Epoch Times. Čítať ďalej
19 | 05 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ďakujme Fox News

Vzniknutú situáciu okomentoval aj Tucker Carlson, konzervatívny moderátor najsledovanejšej americkej televízie Fox News. Vo svojej relácii porovnáva novo získané informácie z e-mailov s verejnými výrokmi Fauciho a poukazuje na niekoľko prípadov jeho klamstiev.

Carlson v relácii hovorí, že Fauci podporoval bizarné a nebezpečné experimenty, ktoré podľa všetkého viedli k vzniku nového koronavírusu.

Fauci sa od začiatku pandémie mal obávať, že verejnosť môže dospieť k záveru, že nový koronavírus pochádza práve z experimentov v laboratóriu vo Wuhane, pre ktoré zabezpečoval financovanie. E-maily dokazujú, že Fauci o tom pod prísahou klamal dokonca pred Kongresom Spojených štátov.
Propaganda

Moderátor ďalej objasňuje spôsob fungovania súčasnej propagandy, ktorý sme popísali na portáli Hlavný denník v nedávnom článku o smrti Jula Viršíka TU.

Demonštruje to na príklade portálu ZeroHedge. Portál bol kvôli šíreniu teórie o laboratórnom pôvode vírusu zablokovaný na sociálnych sieťach. Carlson opisuje ako k tomu došlo.

Ako hovorí, zablokovanie zariadili takzvaní kontrolóri faktov. Tí vychádzali práve z vyjadrení Anthonyho Fauciho, ktorí ich v tej dobe uistil, že koronavírus nebol vytvorený v laboratóriu. Na základe toho mohli sociálne siete cenzurovať.

Fauci pripustil, že klamal o imunite stáda, aby prinútil verejnosť k očkovaniu
Epidemiológ Dr. Anthony Fauc pripustil, že klamal Američanom, aby ich zmanipuloval k prijatiu novej vakcíny proti Covid-19, informuje portál RT. Čítať ďalej
25 | 12 | 2020 | Marek Molnár

Zbytočné očkovanie a nefunkčné rúška

V relácii sa tiež hovorí o očkovaní. A aj tu Fauci verejnosť klamal. V e-mailoch tvrdí, že existuje predpoklad, že po nákaze sa v tele vytvorí značná imunita. To je v rozpore s jeho verejnými vyjadreniami. Vznik silnej imunity po nákaze dokazujú aj najnovšie štúdie. Z toho vyplýva, že po prekonaní ochorenia nie je potrebné očkovanie.

Fauci v ďalších e-mailoch dokonca priznal, že rúška nefungujú. Poskytujú len veľmi malú ochranu a minimálne jedna štúdia dokazuje, že dokonca môžu urýchliť prenos vírusov. Aj napriek tomu Fauci pod prísahou tvrdil presný opak.
Nechýba ani Bill Gates a Zuckerberg

E-maily tiež ukazujú, že Fauci pravidelne komunikoval s miliardárom Billom Gatesom. Carlson sa pýta: "Bill Gates nie je lekár, Bill Gates nie je vedec ... takže prečo bol Fauci v takom pravidelnom kontakte s Gatesom?" A žiada okamžité vyšetrovanie.

Medzi ďalšou komunikáciou je aj e-mail od Marka Zuckerberga, ktorý ponúkal Faucimu pomoc so šírením jeho "posolstva", inak povedané ponúkal mu pomoc so šírením jeho klamstiev.

Otitulkované VIDEO z Fox News si môžete pozrieť TU.

Médiá prepisujú svoje staršie články. Únik koronavírusu z laboratória už nie je konšpirácia
02 | 06 | 2021 | Peter Sulek