Politici o sexe. Podľa Čepčeka to nie je žiadna príjemná káva. "Dal by som si ho radšej, ako kávu," oponuje Droba
05 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Sex nie je žiadna káva! Konzervatívny poslanec za OĽaNO Martin Čepček, známy svojimi návrhmi protiinterupčných zákonov sa prekvapivo pre portál topky.sk rozhovoril o sexe. "Sex nemôžeme brať ako príjemnú chvíľu pri poobedňajšej káve," konštatoval a šéf bratislavskej VÚCky s ním súhlasí. "Určite by som si dal radšej sex ako tú kávu," zveril sa Droba.


Niet pochýb o tom, že Čepček vyznáva veľmi konzervatívne hodnoty, s ktorým majú občas problém aj jeho kolegovia v poslaneckých laviciach. Nedávno však zaperlil neuveriteľným spôsobom, keď prirovnal sex ku káve.
Znevažovanie sexuality

„Viete, akákoľvek dobrá výchova k manželstvu a rodičovstvu je neutralizovaná znevažovaním sexuality v bulvárnych médiách, predkladaním sexu ako príjemnosti na úrovni poobedňajšej kávy,“ krútil hlavou politik, ktorý brojí proti interupciám.

Riešením problému pre neho ale nie je antikoncepcia. „Riešenie vraždenia nie je v antikoncepcii, ale v pochopení zmyslu lásky a zodpovednosti za vzťah a za dieťa. Antikoncepcia tu je a vidíme, že zabíjanie detí naďalej pokračuje,“ pokračoval Čepček.

Advokáti šokujú: „Čo urobíte, ak vám v čase pandémie príde armáda zhabať zásoby? Poďakujete!"
Advokáti Marián Sivák a Peter Weis upozornili na nový protipandemický zákon, ktorý nazvali nočnou morou. Podľa nich sa totiž veľmi ľahko môže stať, že ak vám v októbri počas pandémie zaklope na dvere armáda, aby vám zhabala zásoby, vy budete môcť... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Znepokojený Droba

Jeho výroky si však všimol aj bratislavský župan a liberál Juraj Droba. Ten očividne zastáva názory z opačného pólu. „Je sobota, pijem svoju príjemnú rannú kávu a snažím sa porozumieť mentálnemu svetu ľudí, ako poslanec Čepček,“ začal Droba. „Aj ľudia s takýmito názormi nás zastupujú v NRSR."

"Môj vtipný kamarát k tomu poznamenal: Sex by mal asi byť vrcholne nepríjemný, bolestivý, niečo do čoho sa musíš nútiť a po čom máš veľmi skľučujúce pocity,“ zasmial sa župan. No ako neskôr priznal, úplne do smiechu mu zase z toho nie je a znepokojuje ho, že poslanci ako Čepček rozhodujú o zákonoch.

Podľa portálu eReport.sk má však Droba  jasno v tom, či by si dal radšej kávu, alebo mal sex. „Ak mám na výber medzi sexom a kávou, napriek svojmu pokročilému veku by u mňa väčšinou vyhrávala možnosť A. A samozrejme najlepšie s milovanou osobou,“ dodal župan.

Obrovský úspech! Slovenskí vedci vynašli liek na koronavírus, teraz hľadajú investora
Slovenskí vedci majú svetu skutočne čo ponúknuť! Už v apríli 2020 začal vedecký tím spoločnosti AXON Neuroscience pracovať na hľadaní lieku proti COVID-19 a zároveň vyvíjal vakcínu účinnú proti koronavírusu. A dnes sa zdá, že liek, ktorý môže... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Nepoučiteľný

Kto vie, ako sa tieto slová čítajú Čepčekovi. Poslanec je však trošku príliš svojský aj na klub OĽANO, ktorý mu vo februári pozastavil členstvo a dal mu čas na rozmyslenie o svojich ďalších aktivitách.

No Čepček podal opäť do parlamentu návrh obmedzujúci vykonávanie interrupcií. Šéf klubu OĽANO Michal Šipoš hovorí, že Čepček o tom neinformoval poslancov hnutia ani koaličnú radu.

„Posledné aktivity Martina Čepčeka v NR SR  nasvedčujú tomu, že ponúknutý čas na prehodnotenie svojho konania nevyužil a nemá viac záujem byť členom najsilnejšieho poslaneckého klubu. Po skončeni júnovej schôdze preto poslanecký klub OĽANO definitívne rozhodne o jeho pôsobeni v klube,“ uviedol Šipoš.

Čepček podal opäť návrh o potratoch, OĽANO má riešiť jeho ďalšie pôsobenie
Poslanec Národnej rady (NR) SR Martin Čepček (OĽANO) podal opäť do parlamentu návrh obmedzujúci vykonávanie interrupcií. Šéf klubu OĽANO Michal Šipoš hovorí, že Čepček o tom neinformoval poslancov hnutia ani koaličnú radu. Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | tasr