Monika Beňová: Kiska utiekol. Namiesto Za ľudí je Každý Za seba
02 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová
"Pravá vnútrostranícka mela sa strhla v strane, ktorá je v princípe len do počtu. Aj to nepotrebného. Je totiž úplne jedno, kto je predsedom, predsedníčkou strany. List jej zakladateľa je už len tragikomickou čerešničkou pred jej totálnym prepadom. Už by sa mohli nazvať namiesto Za ľudí že Každý Za seba." Citát Monika Beňová.

Strana Za ľudí má problém. Ten sa prehlbuje a riešenie zatiaľ neexistuje. Na utorkovom predsedníctve strany Za ľudí malo podľa Veroniky Remišovej dôjsť k dohode. Skupina okolo Márii Kolíkovej si jej návrh ani nevypočula. Vytvárajú akúsi frakciu.

Europoslankyňa Monika Beňová (Smer) sa k situácii na politickej scéne vyjadrila na sociálnej sieti.  Strana Andreja Kisku mala podľa nej pred voľbami v roku 2020 ambíciu obsadiť premiérsky post. S výsledkom necelých šesť percent sa jej to nepodarilo. Kiska podľa Moniky Beňovej utiekol do súkromia. Strana je odvtedy dlhodobo pod hranicou zvoliteľnosti.

Skupina okolo Kolíkovej vyslovila nedôveru Remišovej, vytvára si frakciu
Časť členov strany Za ľudí okolo ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej vyslovila nedôveru predsedníčke strany Veronike Remišovej. Skupina pripustila vytvorenie akejsi frakcie v rámci strany a chce mať zastúpenie aj na koaličných radách. Jej... Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | tasr

Už by sa mohli nazvať namiesto Za ľudí - Každý Za seba

"V strane, ktorá je v princípe len do počtu, sa strhla pravá vnútrostranícka mela. Je totiž úplne jedno, kto je predsedom, predsedníčkou strany. Už vyše roka nemajú ani podporu aspoň hraničiacu so zvolením do NR SR. List jej zakladateľa je už len tragikomickou čerešničkou pred jej totálnym prepadom. Už by sa mohli nazvať namiesto Za ľudí, že Každý Za seba," napísala Monika Beňová.
O stretnutie v SIS za minulej vlády by hovorili ako o ohrození demokracie

"Keby sa za bývalej vlády uskutočnilo stretnutie v priestoroch SIS v zložení ako to predviedli súčasní najvyšší ústavní činitelia, opozícia by písala o ohrození demokracie po všetkých medzinárodných inštitúciách. Keby predseda NR SR prečítal správu s obsahom, ktorý nedemetoval ani NBÚ, tak by ju uverejnili všetky slovenské média na prvej strane." Končí úvahu Monika Beňová na Facebooku a na záver praje všetkým pekný večer.



Šéfka Progresívneho Slovenska Bihariová: "Nie som ani trestne stíhaná, ani drogovo závislá aby mi brali deti!"
Predsedníčka Progresívneho Slovenska (PS) Irena Bihariová sa po krachu jej vzťahu s aktivistom Danielom Milom presťahovala do prenájmu. Dôvodom ich rozchodu vraj bolo Bihariovej angažovanie sa v politike. Vyvracia fámy, že by jej odobrali deti.... Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | Diana Zaťková