Laššáková: Boris Kollár chce začať stavať nájomné byty pre zamestnancov Volkswagenu!
31 | 05 | 2021 I Jozef Uhlarik

„Developer“ a predseda parlamentu Boris Kollár zase raz niečo poriadne pohnojil. Teda niežeby čosi urobil, ale ešte sa len chystá. A to, čo pripravuje sa veruže vôbec nepáči právničke Judite Laššákovej, ktorá to v statuse aj celkom jasne pomenovala.


Boris Kollár totiž v rozhlasovej debate na plné ústa priznal, že pred voľbami toľko sľubované sociálne byty chce teraz vlastne začať stavať pre automobilku Volkswagen a jej zamestnancov! Šok po týchto slovách zažila aj právnika Judita Laššáková, ktorá za to v statuse na sociálnej sieti nášho najväčšieho štátneho „developera“ poriadne skritizovala.
Nemá štát stavať byty pre tých, čo potrebujú sociálne zvýhodnený nájom?

Laššáková hneď v úvode statusu priznala, že Boris Kollár je pokazil záver víkendu. „Po 24 minútach Sobotných dialógov (Kollár v. Pellegrini) mi odletel dekel: Podľa Borisa Kollára „Volkswagen čaká na nájomné byty.“ To vážne?! Štát má stavať byty pre zamestnancov VW?!“ krúti hlavou nad absurditou slov predsedu hnutia Sme rodina, ktorý pred voľbami sľuboval stavať nájomné byty pre slovenské rodiny. Teda nie firemné bývanie. „Oni ich všetky potom odkúpia a budú to budúcim zamestnancom ponúkať ako extrabonus, či ako?!?!?! Nemá štát stavať byty pre tých, čo potrebujú sociálne zvýhodnený nájom?“ opäť sa pýta rozhorčená Laššáková, ktorá ale na šéfa parlamentu útočí aj pre jeho ďalší pokus byť za pekného.

„Podľa Borisa Kollára idú peniaze pre deti v hmotnej núdzi. To je vraj prvá „vlna pomoci“. Milión detí dostane pomoc pri „tej druhej vlne“. Spýtam sa, hoci pochybujem, že mi niekto s intelektom porovnateľným s výkonom sivých buniek Veroniky Remišovej, teda pán Kollár odpovie: A kde sú tieto výdavky na jednorazovú pomoc pre milión detí zohľadnené v štátnom rozpočte, ktorý bol teraz navýšený?! Lebo ja som to tam nenašla!!! Iba žeby išlo o plané sľuby politika. Opäť!“ píše ďalej v statuse Laššáková.



„Čiže logika pána Borisa Kollára: Deti v hmotnej núdzi, ktoré majú tak nastavené výdavky, si zaslúžia peniaze. Otázka je, či to dostanú tie deti alebo ich rodičia! No pomôcť rodine, ktorá vládnymi opatreniami prišla o určitú časť príjmu, na ktoré mala nastavené výdavky, tá si finančnú injekciu od štátu nezaslúži! Načo aj!“ končí právnička Judita Laššáková svoj kritický status, ktorý namierila na „sľubotechnu“ Borisa Kollára.

Judita Laššáková: Spoločnosť je rozdelená. Diktujú nám idioti, presvedčení o nadradenosti a neomylnosti
"Akoby zvolením získali schopnosti, ktoré dovtedy nemali a teraz nám môžu diktovať. Diktovať nám svoj svetonázor. A hlavne to, ako my máme žiť. Chyba v ich myslení sa udiala už dávno. Príčin je niekoľko. Výsledok jeden. Diktát idiotov, ktorí sú... Čítať ďalej
25 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová