Nela Lisková českej hlavnej hygieničke: národ chce trestať mastná, spotená a zanedbaná babička
30 | 05 | 2021 I Petra Demková

Zdá sa, že v Čechách majú s hlavnou hygieničkou podobné problémy, aké máme na Slovensku s Jánom Mikasom. Známa česká aktivistka odporučila hlavnej hygieničke, aby namiesto neustálej šikany občanov, radšej „popracovala na svojej osobnej hygiene“.  


„To stačí!“ napísala bojovne hneď na úvod príspevku na sociálnej sieti aktivistka Nela Lisková. Hlavná hygienička Svrčinová totiž hrozí Čechom pritvrdzovaním kontrol. V reštauráciách v raj budú nekompromisné.

Máte ambície v médiách či v politike? Buďte rusofób! (Ivan Brožík)
Pred viac ako tridsiatimi rokmi stačilo byť dobrý a iniciatívny "západofób". Dnes je to naopak - cestou k úspechu je "rusofóbia". Niekedy dokonca aj u tých istých. Čítať ďalej
28 | 05 | 2021 | Ivan Brožík


„Vzhľadom na nezákonné konanie vlády a tejto dámy je čas pritvrdiť,“ nechala sa počuť Lisková. „Dosť bolo vydierania a klamstiev,“ dodala. Čechom pripomenula:

  1. Školy nesmú deťom prikazovať, aby nosili rúška (povedala hygiena).

  2. Príkaz nosiť rúška vonku bol nezákonný (uviedol Najvyšší správny súd).

  3. Ľudia sa nemusia ničím preukazovať pri pobyte vo svojich záhradách (hovorí zákon).

  4. Zatváranie reštaurácií, lyžiarskych stredísk atď., bolo to nezákonné (hovorí súd).


„Preto by som odporučila pani Svrčinovej sústrediť sa predovšetkým na vlastnú osobnú hygienu. Ak chce národ obmedzovať, trestať a ovládať mastná, spotená a zanedbaná babička, je to viac o ľútosti a opovrhovaní než o rešpektovaní a uznaní,“ napísala natvrdo Lisková.

„Nehovoriac o tom, že zámerne porušujete zákony a že väčšinu občanov už nezaujímajú vaše podvody. Už dávno žijeme - a niektorí od začiatku - podľa vlastného uváženia a rozumu, ktorý vám očividne chýba,“ odkázala hlavnej hygieničke.

„Zničiť si vlastné zdravie pre hlúposť niekoho iného je len pre slaboduchých,“ dodala na záver aktivistka Nela Lisková.

Protivládne protesty v Bratislave a Košiciach. Suja: Nie covid, ale Matovič a jeho moc ničia Slovensko!
S veľkou pravdepodobnosťou už neplatí, že keď je v sobotu na Slovensku pekne, ľudia sú v záhradkách. Podľa informácií, ktoré má redakcia HD k dispozícii, sa dnes protestovalo v Bratislave a v Košiciach. Čítať ďalej
29 | 05 | 2021